Foscarini Allegro lampen collectie

Foscarini Allegro Foscarini Allegro
allegro hanglamp
1
allegro lamp foscarini
2
allegro vivace foscarini
3
allegro assai
4
draadframe lamp
5
allegro foscarini lamp
6
allegro assai lamp
7
foscarini allegro afmetingen
8

Foscarini Allegro lampen collectie bestaat uit drie verschillende unieke draadframe lamp modellen maar het meest unieke aan de hanglampen is eigenlijk wel de muziek die ze maken. Muziek? Ja, want wanneer de los hangende metalen staafjes aangeraakt worden maken ze een prachtig geluid. Ook zorgen deze staafjes voor een bijzonder speels en uniek lichteffect. Al met al dus een artistieke serie van draadframe hanglampen, ontworpen door studio Atelier Oï.

 

ALLEGRO MODELLEN en eigenschappen

Allegro is leverbaar in 3 verschillende modellen; Assai, Vivace en Ritmico. Ze zijn gemaakt van gelakt Aluminium en Metaal en hangen door middel van drie dunne draden aan het hoekige plafondbakje. Verkrijgbaar met geïntegreerde LED-verlichting of kies voor een uitvoering exclusief lichtbronnen. Let hierbij op dat de lichtbronnen in de uitvoering met geïntegreerde LED een stukje kleiner zijn dan de E27 lichtbronnen, hierdoor vallen ze minder op in het armatuur. Indien u kiest voor LED dan kan licht van de twee lichtbronnen los van elkaar versteld worden. De lampen zijn dimbaar door middel van een wanddimmer.

 

lichtbron allegro lamp

Lichtbron Allegro lamp eigenschappen: Incl. LED: 51W (39,4 COB + 11 Multichip) / Excl. lichtbron: 1x R7s LED retrofit of Halogeen 230W + 1x E27 LED retrofit of Halogeen 100W PAR 30

 

FOSCARINI ALLEGRO PRIJS
Foscarini Allegro prijs is € 3.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Foscarini Allegro