Akoestische lamp BuzziJet

Buzzi space BuzziJet Buzzi space BuzziJet
buzzijet buzzispace oranje
1
buzzijet buzzispace
2
buzzijet lamp
3
akoestische lamp
4
vloerlamp buzzijet
5
buzzijet buzzispace standing
6
buzzijet
7
buzzijet standing
8
geluiddempende lamp
9
buzzijet lamp detail
10
buzzispace buzzijet afmetingen
11

BuzziJet Akoestische hanglamp van BuzziSpace zorgt voor het dempen van lage, midden, hoge tonen en is ook verkrijgbaar als bijpassende vloerlamp. Cilindervorm met akoestisch dempend schuim en de stoffering. Door de cilinder kunnen geluidsgolven heen en weer kaatsen binnen deze vorm. De lampen hebben een LED verlichting, leverbaar in 4 maten en vele kleuren.

 

BUZZIJET LAMP product eigenschappen

BuzziJet lamp is verkrijgbaar in diameters van 80, 120 of 150 Ø cm (S, M, XL of XXL). Het plafondrozet is gemaakt van metaal en is afgewerkt met een witte poedercoating. Aan het rozet is een transparante voedingskabel bevestigd, de overige kabels zijn verkrijgbaar in een lengte van 2 of 4 meter, in het zwart of aluminium kleur. LED verlichting (3000K) en dimbaar, op aanvraag is Dali verlichting ook mogelijk. De kleuren en stoffen zijn terug te vinden in de brochure.

 

buzzijet standing product informatie

BuzziJet standing is een dimbare LED vloerlamp (3000k) met een zwarte boog, zwarte metalen voetplaat en een voedingskabel leverbaar in zwart of rood. De hoogte van de lamp is 211 cm, de breedte 187 cm en de kap heeft een diameter van 80 Ø cm en 30 cm hoogte.

 

BUZZISPACE BUZZIJET PRIJS
BuzziSpace BuzziJet prijs is € 2.370,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de BuzziSpace BuzziJet