BuzziChandelier BuzziSpace akoestische hanglamp

Buzzi space BuzziChandelier Buzzi space BuzziChandelier
hanglamp marmer
1
buzzichandelier buzzispace
2
Akoestische kroonluchter
3
chandelier buzzispace
4
buzzispace buzzichandelier
5
buzzichandelier afmetingen
6

BuzziChandelier BuzziSpace is een mooie kroonluchter echter geeft deze een hele nieuwe betekenis aan dit woord. Normaliter is een kroonluchter zwaar in gewicht en gemaakt van mooie zware materialen. Deze Chandelier is daarentegen licht in gewicht en nog belangrijker, volledig geluidsabsorberend door het duurzame Petfelt materiaal! Het cilindrische ontwerp zorgt ervoor dat midden en hoge tonen als het ware worden opgevangen in het ontwerp en vervolgens weer door bewogen zodat het geluid in de ruimte optimaal in alle richtingen door blijft stromen. Monteer ze aan het plafond in diverse hoogtes voor een speels effect en de beste akoestische demping. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

 

BUZZISPACE BUZZICHANDELIER UITVOERINGEN

BuzziSpace BuzziChandelier is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; in geheel Petfelt met drukknopen, buitenzijde in OffWhite BuzziFelt bedrukt (buiten) in Gold, Emperador of Carrara stof met drukknopen of in een uni BuzziFelt kleur.

 

materialen en lichtbron buzzichandelier

BuzziChandelier heeft 3 metalen ophangkabels, een gepoedercoat metalen frame in Zwart (RAL 9005) zwart stoffen netsnoer. Aanbevolen lichtbron: 220-240V 50/60Hz Class 1 2G11 fitting, max. 55 W.

 

BUZZISPACE BUZZICHANDELIER PRIJS
BuzziSpace BuzziChandelier prijs is € 2.700,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de BuzziSpace BuzziChandelier