Modulaire vergadertafel Wiesner Hager Skill

Wiesner Hager Skill modulair Wiesner Hager Skill modulair
20 pers Boardroomtafel
1
wiesner hager skill vergadertafel 4
2
wiesner hager skill 12
3
wiesner hager skill 13
4
wiesner hager skill klaptafel 7
5
wiesner hager skill klaptafel 10
6
wiesner hager skill onderstel
7
Wiesnerhager kleuren
8
wiesner hager skill 10
9
wiesner hager skill tafel afmetingen
10

9000

  Garantie 2 jaar

Modulaire vergadertafel Skill van het merk Wiesner Hager is een collectie van verschillende flexibele modules die verschillen in bladvorm en afmetingen. Met deze modules kunt u geheel naar eigen wens uw conferentietafel of boardroomtafel creëren. Veelal worden dit soort tafels toegepast in grotere ruimtes of ruimtes waar veel flexibele opstellingen worden gebruikt. De Skill kan worden aangevuld met bijbehorende accessoires die uw vergaderingen nog comfortabeler maken, denk bijvoorbeeld aan elektrificatie en data aansluitingen en weggewerkte kabels. Leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

 

SKILL TAFEL wiesner hager CONFIGURATIES

Skill tafel is uitvoerbaar in vele configuraties. Door middel van verschillende bladvorm modules creëert u eenverscheidenheid aan vormen. De modules zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar de bladvormen trapeze, cirkelvormig, cirkel en rechthoekig. Deze vormen zijn leverbaar in een diepte van 70, 80 en 100 cm.

 

SKILL modules eigenschappen

Skill modules is te herkennen aan zijn hoogwaardige eigenschappen zoals bijvoorbeeld een luxe materiaalgebruik en afwerkingen van de bladen. Zo zijn de tafelbladen bijvoorbeeld leverbaar in hoog kwalitatief HPL (met naadloze en vochtbestendige laserkant in ABS), Volken of MDF met Fineer of Edelfineer. Het onderstel is verkrijgbaar in een luxe aluminium gepolijst, standaard zijn de poten van spuitgiet aluminium, eveneens als de bladdragers en verbindingselementen. 

 

SKILL ACCESSOIRES

Skill accessoires zijn onderdelen zoals een frontscherm, elektrificatie, kabelkanaal met kabelklem, kabeldoorvoer eventueel met touch functie (in dezelfde afwerking als het Fineer blad of metaal).

 

WIESNER HAGER SKILL PRIJS
Wiesner Hager Skill modulair prijs is € 9.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer vragen over de Wiesner Hager Skill modulair