BIC Carpets vloerkleden

Bic Carpets Vloerkleden Bic Carpets Vloerkleden
bic stone vloerkleed
1
bic isul kleed
2
bic luna kleed
3
vloerkleed bic carpets
4
bic softline kleed
5
tosh tapijt bic
6
bic nautilus kleed
7
bic luna vloerkleed
8
BIC pave berberi
9
BIC pave de luxe
10
harbor vloerkleed bic
11
bic nature kleed
12
bic holden vloerkleed
13
blitz BIC carpet
14
bic tapijt bamboo
15
bic vloerkleden afmetingen
16

BIC Carpets vloerkleden zijn welbekende mooie tapijten leverbaar in vele unieke ontwerpen. De hoog kwalitatieve pure en zuivere materialen zoals wol en microfiber zorgen voor een lange levensduur en een ultiem zacht en comfortabel gevoel. De collectie biedt een brede keus aan designs die allen op hun eigen manier een ware luxe toevoeging zijn aan uw hotel, vergaderkamer of andere ruimte. Geschikt voor particuliere woninginrichting en projectinrichting.

 

TAPIJT MODELLEN BIC CARPETS

Tapijt modellen van BIC Carpets zijn leverbaar in verschillende materialen en soorten. Zo zijn er laag en hoog polige modellen, luspool of gesneden pool en bestaat de collectie uit varianten van puur, zuiver wol of kies bijvoorbeeld voor PES microfiber. Leverbaar in zachte aardse tinten, bekijk de kleurenafbeelding of brochure.

 

VLOERKLEED BIC AFWERKINGEN EN AFMETINGEN

Vloerkleden van BIC Carpets worden afgewerkt in een American Border jute afwerking. De vloerkleden zijn leverbaar in standaard afmetingen van 4 meter kamerbreedte maar ook is eventueel maatwerk mogelijk, dit is afhankelijk per model.

 

BIC CARPETS PRIJS
BIC Carpets prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over BIC Carpets