Pilote2 duurzaam tapijt van Balsan

Balsan Pilote2 Balsan Pilote2
tapijt balsan duurzaam
1
balsan grijs
2
pilote 2 balsan
3
balsan pilote2 groen
4
tapijttegel ecologisch
5

Pilote2 tapijt van Balsan is een ecologisch tapijt die verkrijgbaar is als tapijttegel of als tapijtstrook. Het materiaal dat gebruikt is, is gemaakt van 100% gerecyclede Econyl en heeft een extra lange levensduur. Dit komt omdat hij is samengesteld van 100% in de massa geleurd Polyamide. Dit materiaal heeft een hoog onderhoudsgemak en kleurechtheid. Verkrijgbaar in 44 kleuren!

 

ecologisch TAPIJT pilote 2 van balsan

Ecologisch tapijt Pilote 2 van Balsan heeft hoog onderhoudsgemak, een minimale slijtage en minimale verkleuring door de jaren heen. Doordat de vezels in de massa zijn geverfd worden vlekken minder geabsorbeerd en zijn de vezels beter bestand tegen reinigingsmiddelen. Ook zijn dit soort Econyl vezels veel beter bestand tegen intensief gebruik.

 

BALSAN PILOTE2 technische informatie

Verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm of als tapijtstrook van 25 x 100 cm. en in 44 kleuren. Voorzien van een A++-certificering wat zorgt voor een hoge akoestische demping. Pilote 2 is anti-statig, geschikt voor vloerverwarming, voorzien van anti-slip en brandveilig. Keuze uit een Vilt of een BB-rug voor de achterzijde.

 

BALSAN PILOTE 2 PRIJS
Balsan Pilote2 prijs is op aanvraag
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 100 voor meer informatie over de Balsan Pilote 2