Wiesner Hager Poi vergaderstoel

Wiesner Hager Poi Wiesner Hager Poi
wiesner hager poi vergaderstoel 3
1
wiesner hager poi 17 slede stapelbaar
2
wiesner hager poi vergaderstoel 2 kruisvoet
3
wiesner hager poi vergaderstoel
4
wiesner hager poi
5
wiesner hager poi netweave bureaustoel
6
wiesner hager poi 3
7
wiesner hager poi wielen
8
wiesner hager poi 5
9
wiesner hager poi 9
10
wiesner hager poi directiestoel hogerug vergaderstoel hoofdsteun
11
wiesner hager poi directiestoel
12
wiesner hager poi 6
13
wiesner hager poi 16
14
wiesner hager poi 10
15
wiesner hager poi 11
16
wiesner hager poi 15
17
wiesner hager poi 7
18
wiesner hager poi 14
19
wiesner hager poi afmetingen
20

Wiesner Hager Poi vergaderstoel is leverbaar in twee modellen. Zo kunt u kiezen voor een slede onderstel model die stapelbaar is of u kunt kiezen voor een kruisvoet model die leverbaar is met diverse ergonomische eigenschappen. Het kruisvoet model is dan ook vooral geschikt voor de boardroomkamer of luxere vergaderkamer, het slede model is bijvoorbeeld geschikt voor een seminarruimt of als bezoekersstoel. Beide stoelen zijn leverbaar in verschillende stofferingen en passen goed bij de Poi bureaustoel. Vraag ons naar een Poi offerte.

 

wiesner hager poi kenmerken

De vergaderstoel of conferentiestoel kan geleverd worden in een slede onderstel of een kruisvoet onderstel in gepolijst, gepoedercoat of aluminium. Het kruisvoet onderstel model is daarnaast voorzien van een terugneigmechanisme en is draaibaar. Het slede model is stapelbaar tot maximaal 4 stoelen en heeft kunststof glijders.

De bijpassende bureaustoel heeft stervoet onderstel die standaard is gemaakt van zwart kunststof met geremde wielen van 60 centimeter diameter doorsnede, maar kan ook geleverd worden in aluminium tegen een meerprijs. De bureaustoel is voorzien van een netweave rugleuning die leverbaar is in 4 kleuren. Het spanframe kan geleverd worden in het zwart of wit en de kussens zijn verwisselbaar en te bestellen in meerdere frisse kleuren. U kunt kiezen voor een stoel met of zonder armleggers en standaard zijn de armleggers verstelbaar in hoogte, breedte en diepte. Ook heeft de stoel een schuifzitting die versteld kan worden, een synchroonmechanisme en een lendensteun. Aan de zijkant zit een draaiknop om de veerkracht van het lichaamsgewicht aan te passen. De zithoogte kan versteld worden van 42 tot 53 centimeter, optioneel kunt u ook kiezen voor een diepere zitting (2 centimeter), 4D armleggers en een hoofdsteun.

 

WIESNER HAGER POI PRIJS
Poi vergaderstoel prijs is € 630,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wiesner Hager Poi