Wiesner Hager Delv innovatieve stoel

Wiesner Hager Delv Wiesner Hager Delv
bureaustoel glanzend zwart onderstel leer
1
delv wiesner hager
2
innovatieve bureaustoel
3
delv conferentiestoel
4
wiesner hager delv bureaustoel
5

Wiesner Hager Delv innovatieve stoel loopt voorop als het gaat om de nieuwste ergonomische technieken en zet daarmee duidelijk de toon met betrekking tot het hoogste zitcomfort. In de hedendaagse kantooromgeving waarbij er vooral constant behoefte is aan het wisselen van werkplek, is een flexibele vergaderstoel die zich optimaal aanpast aan de wisselende gebruiker onmisbaar. De Delv begrijpt dat en zorgt met zijn dynamische en toekomstgerichte kinetiek voor de beste ergonomische ondersteuning.

 

DELV stoel mechanisme en ergonomie

Delv stoel is voorzien van de nieuwste techniek twist-balance-mechanisme. Dit mechanisme zorgt voor een 360° mobiliteit van de zitting en rugleuning en verhoogt de ergonomische effectiviteit. Door dit mechaniek worden tevens de microbewegingen van de wervelkolom bevordert en de toevoer van de voedingsstoffen naar de tussenwervelschijven worden gestimuleerd. Ook is hij voorzien van een gewichtsdetectie die zorgt voor een perfecte aanpassing aan de steeds wisselende gebruiker. De Delv is in hoogte verstelbaar door middel van een gasveer en conform de norm DIN 4550.

 

DELV uitvoeringen

Delv is leverbaar in de standaard uitvoering die voorzien is van een aluminium drukgiet draaivoet, keuze uit gepolijst of in een poedercoating afwerking. Deze draaivoet heeft universele Ø 60 mm dubbele zwart glanzende wielen. De stoffering is voorzien van paspelstiksels en de aluminium armleggers zijn voorzien van een poedercoating. Optioneel en tegen meerprijs kan er gekozen worden voor wielen in chroom, armleggers in aluminium gepolijst met leren opdek.

 

WIESNER HAGER DELV PRIJS
Wiesner Hager Delv prijs is  € 1.180,-
+31 (0)20 311 8396 voor meer informatie over de Wiesner Hager Delv