Walter Knoll Sheru stoelen

Walter Knoll Sheru Walter Knoll Sheru
sheru walterknoll
1
kuipstoel sheru
2
sheru stoel met wielen
3
stoel hout sheru
4
walter knoll sheru
5
sheru walter knoll
6
sheru stoel kruisvoet
7
Sheru barkruk
8
walter knoll sheru modellen
9
sheru stoelen
10
stoel sheru
11
walter knoll sheru afmetingen
12

650

  Garantie 2 jaar

Walter Knoll Sheru stoelen zijn innovatieve projectstoelen die tevens recyclebaar zijn. Ze zijn geproduceerd door middel van chair technologie die openingen in de zittingen creëert door middel van banden in de vorm van palmbladeren. Deze techniek zorgt voor een verend zitgevoel en zorgt tevens voor ventilatie. De onderdelen van de stoel kunnen na een lange levensduur gemakkelijk worden gescheiden en gerecycled. Sheru collectie is enorm veelzijdig. Leverbaar met of zonder armleuningen en in diverse onderstellen; van massief hout tot aan mat zwart gepoedercoat staal of eventueel een variant met wielen die tevens in hoogte verstelbaar is. Voor de stoffering kunt u kiezen uit vele mooie uni of duo kleuren en materialen. Bel ons voor advies.

 

ONDERSTEL mogelijkheden

Onderstel mogelijkheden; 18 mm diameter stalen buisframe, afgewerkt worden met een matte poedercoating in zwart of brons of hoogglans verchroomd.
De houten onderstellen zijn gemaakt van massief hout en kunnen worden afgewerkt met een olie in Eiken wit, zwart of Notenhout. 
Sheru is ook leverbaar als bijpassende fauteuil en barkruk.

 

WALTER KNOLL SHERU PRIJS
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Walter Knoll Sheru