Quinti Deep Bio

Quinti Deep Bio Quinti Deep Bio
4 poot projectstoel duurzaam
1
deep bio slede stoel
2
houtenstoel duurzaam
3
stapelbare duurzame stoel
4
duurzame project stoel
5
duurzame stoel met schrijfblad
6
duurzame projectstoel wielen
7
deep bio quinti barkruk
8
deep bio stoelen
9
recyclebare projectstoel
10
quinti deep bio modellen
11
quinti deep bio zonder armleuning modellen
12

Quinti Deep Bio stoel is gemaakt van geheel innovatief materiaal Plantura. Dit is een biopolymeer die vervaardigd is uit hernieuwbare bronnen en ook is dit materiaal composteerbaar waardoor u dus maximum bijdraagt aan een beter milieu. Deze stoel is veelzijdig want hij is verkrijgbaar in vele verschillende onderstellen. Van slede onderstel tot aan stoel met schrijfblad, wachtbank en bureaustoel uitvoering, voor elke toepassing is er een gewenste soort. Verkrijgbaar met of zonder armleuningen. U mag ons altijd bellen voor advies. 

 

DEEP BIO quinti uitvoeringen

Deep Bio is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua onderstel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slede onderstel, een 4-poot in hout of staal, een houten spinpoot onderstel of als u de stoel liever gebruikt voor uw werkplek of collegezaal kies dan voor het stervoet op wielen model of het model met een schrijfblad en plankje onder de stoel voor boeken. Bekijk de volledige collectie in de brochure.

Afmetingen: 58 x 52 x 78 cm (breedte x diepte x hoogte), de zithoogte is 44/48 cm.

 

DUURZAME projectstoel biopolymeer

Duurzame projectstoel gemaakt van biopolymeer (Plantura). Dit is een materiaal waarbij 80% bij gebruik van even grondstof uit het afval van de agrovoedingsindustrie komt. De stoel is geproduceerd door een combinatie van toepassingen en technologieën van traditionele kunststof, met tijdens het productieproces een vermindering van de CO2-uitstoot. Hierdoor ontstaat dit duurzame materiaal waarbij het biologische afbraakproces plaats vindt in CO2, water en mineralen die in ongeveer 6 maanden worden afgebroken. Duurzaam en esthetiek, dat is Quinti Deep Plastic Bio.

 

KLEUR EN ONDERSTEL MATERIAAL 

Deze projectstoel is voor nu enkel leverbaar in de kleur Cognac. De onderstellen (met uitzondering van de slede stoel variant) en diegene die niet zijn gemaakt van hout kunnen geleverd worden in zwarte poedercoating afwerking of in het Chroom. Het slede onderstel is tevens leverbaar met een witte poedercoating afwerking. De hollen wielen zijn verkrijgbaar in het Aluminium, zwart of wit Polypropyleen, geschikt voor harde en zachte vloeren.

 

QUINTI DEEP BIO PRIJS
Quinti Deep Bio prijs is € 180,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Quinti Deep Bio