Arco Laze stoel

Arco Laze Arco Laze
arco armstoel zwart
1
arco laze armstoel
2
laze arco
3
velvet armstoel groen
4
duurzame kuipstoel
5
arco laze afmetingen
6

720

  Garantie 2 jaar

Arco Laze stoel is een duurzame kuipstoel en dat komt met name door het unieke toegepaste schuim in de zitting. Het Naturalis schuim is namelijk in tegenstelling tot het fossiele en synthetische materiaal dat veelal gebruikt wordt, voorzien van natuurlijke olie en wol. Nu is de Laze niet alleen bijzonder duurzaam, ook beloofd hij een extreem hoog zitcomfort en dat komt vooral door het elastisch net in de zitting en het losse zit- en rugkussen. Verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen.

 

laze arco stoffering en kleuren

Laze Arco brengt ook iets unieks wat betreft stoffering. Zo kunt u namelijk kiezen voor een uni stoffering, of kies juist voor een contrast stoffering waarbij u de losse kussens laat stofferen in een andere stof. Het massief Eiken houten onderstel kan afgewerkt worden in verschillende Arco beitskleuren. Bekijk voor zowel de stoffen als beitskleuren de kleurenbrochure.

 

AFMETINGEN ARCO LAZE stoel

Afmetingen van de Arco laze stoel; 62 x 57 x 83,5 cm (breedte x diepte x hoogte). Laze heeft een zitdiepte van 45 cm en een zithoogte van 47 cm. Armleuningen hoogte: 63,5 cm.

 

ARCO LAZE PRIJS
Arco Laze prijs is € 720,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Arco Laze