Zuiver Feston stoel

Zuiver Feston Lounge Chair Zuiver Feston Lounge Chair
zuiver feston lounge chair stoel
1
zuiver feston lounge chair stoel 2 fauteuil
2
zuiver feston lounge chair stoel 3
3
zuiver feston kuipstoel
4
zuiver feston stoel 9
5
zuiver feston stoel barkruk
6
zuiver feston stoel 6
7
zuiver feston lounge chair stoel 5
8
zuiver feston stoel 10
9
zuiver feston lounge chair stoel 4
10
zuiver feston stoel 8
11
zuiver feston stoel afmetingen
12

€   Op aanvraag

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Feston chair stoel collectie van Zuiver is een collectie van 4 verschillende modellen die allemaal perfect bij elkaar geplaatst kunnen worden en voor elke ruimte weer een andere zitplaats kunnen creëren. Zo is er een vergaderstoel of eetkamerstoel, een barkruk in 2 hoogtematen of een lounge stoel. Plaats de stoelen dus in de kantineruimte, vergaderkamer of in de loungeruimte of lobby. Kenmerkend zijn de honkbal stiksels en de mooie leersoorten maar ook zijn de stoelen leverbaar in een mooie stof. Verwacht bijzonder zitcomfort voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.

 

ZUIVER FESTON STOEL details

Feston stoel leverbaar als vergaderstoel of eetkamerstoel, als lounge stoel of als barkruk in de zithoogte maten 65 of 76 cm. Alle modellen zijn voorzien van een multiplex schaal met PU-schuim en kunnen worden gestoffeerd in 2 leder kleuren cognac en zwart PU-leer:> 38.000 Martindale, kleurechtheid 4-5 of in stof. De stoelen hebben een zwart gepoedercoat stalen frame en kunststof voetjes.

Afmetingen lounge stoel: 70,5 x 65,5 x 72 cm (breedte x diepte x hoogte), zithoogte 42 cm en zitdiepte 48 cm, armhoogte 55/72 cm.
Ook leverbaar als bijpassende vergaderstoel of eetkamerstoel (zithoogte 46 cm) en barkruk in de hoogtematen 65 en 76 cm.

 

ZUIVER FESTON STOEL PRIJS
Zuiver Feston vergaderstoel prijs is € 490,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Zuiver Feston stoel