Wilkhahn Sitzbock

Wilkhahn Sitzbock Wilkhahn Sitzbock
wilkhahn sitzbock kruk barkruk
1
wilkhahn sitzbock 4
2
wilkhahn sitzbock 3
3
wilkhahn sitzbock 2
4
wilkhahn sitzbock
5
wilkhahn sitzbock 5
6
wilkhahn timetable lift klaptafel rechthoekige
7

300

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

Wilkhahn Sitzbock kruk is niet zomaar een kruk. Dit innovatieve ontwerp uit 2018 is namelijk gebaseerd op een zadel en nodigt iedereen uit om eens even anders te gaan zitten. Zo kunt u er recht toe recht aan op plaatsnemen maar ook zijdelings. Het onwerp is zo gemaakt dat het de bekken en rug ondersteunt en hierdoor is deze kruk een perfecte kandidaat voor aan de vergadertafel, werkplek, kantinetafel of plaats hem in een collegezaal of kantineruimte. Kies uit meerdere soorten kleuren en eventueel voor nog meer comfort voor het model met een Vilt opdekstoffering die óók leverbaar is in verschillende kleuren. De krukjes zijn stapelbaar en dat maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk ruimte te besparen òf juist zitruimte te creëren. Bel ons voor een Sitzbock offerte.

 

wilkhahn sitzbock kruk details

Kruk gemaakt van Polypropyleen en geïnspireerd op het ontwerp van een zadel. Leverbaar in de kleuren zwart, wit, grijs of oranje en eventueel met een opdekstoffering in het antraciet, grafiet, mango of licht gevlekt. 

De afmeting van de kruk is: 62,7 x 52 x 70,7 cm (breedte x diepte x hoogte), de kruk weegt slechts 4,8 kilogram en is tevens stapelbaar.

 

SITZBOCK PRIJS
Sitzbock kruk prijs is € 300,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wilkhahn Sitzbock