Modulaire akoestische elementen Loft X Quinti

Quinti Loft X Quinti Loft X
leren bank akoestisch
1
quinti loft X
2
hogefauteuil leer
3
akoestische bank leer stof
4
3 zits concentratiebank
5
concentratiebank staal hout
6
lange modulaire bank
7
bank laag leer staal
8
bank quintiloft X
9
lagefauteuil stalen frame
10
poef leer met stalen onderstel
11
akoestischemodulaire bank
12
design concentratie werkplek
13
bank geluiddempend
14
kussen metoplader
15
quinti loft x afmetingen
16

2650

  Garantie 2 jaar

Modulaire Akoestische elementen Quinti Loft X is een collectie van elementen die elk individu uitnodigt om een geheel eigen stijl lounge hoek of akoestische zithoek te creëren. De methode is simpel; koppel en combineer eenvoudig verschillende elementen en creëeren zo bijvoorbeeld een extra lange bank voor 8 zitplaatsen en speel met bijvoorbeeld de akoestische panelen en tussenbladen. De Loft X collectie biet op maat gemaakte oplossingen met een keus uit eindeloze kleur/materiaal opties, custom made en design, dat is Quinti Loft X.

 

QUINTI LOFT X akoestische meubelen 

Quinti Loft X bestaat uit diverse akoestische meubelen maar ook zonder akoestische panelen kunt u eindeloze creaties bouwen. De Loft X is leverbaar als fauteuil. 2- of 3-zits bank en als bijpassende poef of voetenbank die tegelijkertijd kan dienen als wachtbank. De zijpanelen kunnen gestoffeerd worden in enkel of duo stoffering die zorgen voor een hoge geluiddemping en  daarmee creëert u een rustige concentratiewerkplek omgeving.

 

loft x quinti ACCESSOIRES

Loft X Quinti meubelen kunnen geleverd worden met diverse accessoires zodat u echt in alle comfort kunt werken, concentreren en ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassende kussen met een geïntegreerde draadloze USB aansluiting voor het opladen van uw telefoon of denk aan een tafel en werkblad in het middel van het meubel voor uw laptop en andere zaken.

KLEUREN loft x 

Kleuren Loft X mogelijkheden; het onderstel is verkrijgbaar in wit of zwart staal, het werkblad is gemaakt van Eiken en wat betreft de stoffering kunt u kiezen uit diverse stof- en leersoorten. Bekijk hiervoor de kleurenbrochure en de prijslijst.

 

QUINTI LOFT X PRIJS
Quinti Loft X prijs is€ 2.650,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Quinti Loft X