Pedrali Modus zitelementen voor modulaire ruimtes

Pedrali Modus Pedrali Modus
moduspedrali
1
modus pedrali
2
pedrali modus bank
3
pedralimodus
4
pedrali modus
5
velvet restaurantbank
6
gecapitonneerde treinbank
7
sjieke restaurantbank
8
pedrali modus afmetingen
9

€   Op aanvraag

  Garantie 2 jaar

Pedrali Modus zitelementen voor modulaire ruimtes zijn de ideale keuze wanneer er behoefte is aan het indelen van flexibele zithoeken. Deze serie biedt standaard verschillende modulaire elementen en ook op maat gemaakte oplossingen zijn mogelijk. Bovendien garanderen ze absolute flexibiliteit tijdens montage- en installatie fasen. Modus is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld met een gladde stoffering, horizontale of verticale belijning en een gecapitonneerde stoffering. Ze bieden een hoog en langdurig zitcomfort vanwege het toegepaste Polyurethaan schuim en qua kleuren kunt u kiezen uit 7 verschillende stoffen.

 

modus pedrali eigenschappen

De elementen hebben een aluminium frame en voetbord waarbij u kunt kiezen uit 3 kleuren of u kunt kiezen voor een 4-poot onderstel in 3 kleuren Essenhout. Verkrijgbaar in een brandvertragende stof, leer en sjiek velvet.

Standaard leverbaar in de volgende afmetingen; hoogte: 110, 140, 175 en 240 cm. Standaard lineaire units, met een afmeting gelijk aan 100 of 130 cm, kunnen gecombineerd worden met maatwerk units met een breedte van 75 tot 129 cm. Optioneel verkrijgbaar een laminaat of gestoffeerd achterpaneel.

 

PEDRALI MODUS PRIJS
Pedrali Modus prijs is op aanvraag
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Pedrali Modus