Lichtgewicht lounge meubilair voor buiten

Fermob Bellevie Fermob Bellevie
lichtgewicht tuinbank
1
fermob bellevie sofa
2
bellevie club fermob
3
hoekbank tuin
4
lichtgewicht lagefauteuil voor buiten
5
poef tuin fermob
6
tuin salon tafel
7
fermob bellevie kleuren
8

2000

Lichtgewicht lounge meubilair voor buiten zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel je meubels kunt verplaatsen. Niet alleen omdat je de tuin anders wilt indelen, extra zitplaatsen wilt creëren of juist meer ruimte wilt hebben, ook is het functioneel bij opkomst van slechter weer. Deze loungeset meubelen zijn ontworpen door designstudio Pagnon & Pelhaître en zijn tevens waterafstotend en UV-bestendig. 

 

fermob bellevie lounge meubelen

Fermob Bellevie collectie bestaat uit diverse lichtgewicht tuinmeubelen met een hoog lounge gehalte. Van fauteuil tot aan verschillende banken, bijpassende salontafels en poef of kruk. De afgeronde frames van de meubelen en de 10 en 20 cm dikke kussens (zitting 10 cm en rugleuning 20 cm), met zeer veerkrachtige polyurethaanschuimen voor stevigheid en comfort, zorgen voor de optimale lounge ervaring.

 

bellevie fermob waterafstotend en uv-bestendig

Bellevie van Fermob meubelen zijn bijzonder zacht, waterafstotend en UV-bestendig. De kussens zijn namelijk gestoffeerd met 100% Sunbrella®-stof voor buiten, een stof die exclusief ontwikkeld is voor Fermob door Dickson, een merk die wereldleider is in buitentextiel. Ook is de stof bestand tegen vlekken en schimmels. 

 

kleuren collectie bellevie meubelen

Kleuren collectie van Bellevie meubelen is enorm veelzijdig! Het Aluminium frame is namelijk leverlijk leverbaar in maar liefst 24 sprekende kleuren.  Je kunt kiezen uit een palet van zachte pasteltinten tot vrolijke opvallende kleuren. Qua stoffering kun je kiezen uit de kleuren crème, grijs en antraciet.

 

FERMOB BELLEVIE PRIJS
Fermob Bellevie prijs is € 2.000,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Fermob Bellevie