Zit sta bureau met wang poot

Halden Wang Halden Wang
JOOB duo in hoogte verstelbaar zitsta bureau
1
Duo werkplek wang bureau
2
Duo werkplek
3
Duo werkplek2
4
wit bureau met wangonderstel
5
kabelaorta afmetingen
6

 VOORRAAD

  GARANTIE 2 JAAR

 NALEVERGARANTIE

1400

Zit-sta bureau met een wang, kantoormeubelen elektrisch verstelbaar die zich gemakkelijk aanpassen aan de individuele gebruiker.
Het bureau is eenvoudig te bedienen door middel van een hoog laag besturing.Dit bureau voldoet aan de strenge arbo-eisen die de Nederlandse overheid hier aan stelt. Het afwisselen tussen zittend en staand werken stimuleert en lichamelijke klachten op de werkvloer tot het minimum beperkt.  Het wangbureau is leverbaar in vele soorten afmeting (naar wens) bladafwerking en pootkleuren. 

Het zitsta bureau is daarnaast ook verkrijgbaar met een akoestisch scherm voor meer privacy en rust op de werkvloer, een CPU-houder, kabelgoot en memory display.
Vraag ons naar advies of kom langs in onze showroom waar wij diverse zit sta bureaus hebben staan. 
Kantoormeubelen showroom in Mijdrecht en Amsterdam.

 

wang zit-sta bureau details

Het bureau kan geleverd worden in de afmetingen 120, 140, 160, 180 en 200 x 80 centimeter hoogte, de afmeting van de wangpoot zelf is 168 x 54 x 10 centimeter (breedte x hoogte x dikte). De poot is leverbaar in meerdere soorten RAL kleuren zoals wit, zwart, blauw of groen, vraag ons naar de mogelijkheden en is elektrisch in hoogte verstelbaar.
Voorzien van een dubbele of enkele motor.

Het blad kan bestelt worden in een Chicago beton kleur,  licht Eiken, wit of een sloophout blad. Hiernaast kunt u een willekeurige andere kleur kiezen als maatwerk.

 

HALDEN WANGBUREAU PRIJS
Halden wangpoot bureau prijs is € 1.400,-
+31 (0)20 280 1100 als u meer informatie wilt over de Halden wang zit-sta bureau