Walter Knoll Exec-V

Walter Knoll Exec-V Walter Knoll Exec-V
walter knoll zitsta-bureau
1
walter knoll exec v verstelbaar
2
walter knoll exec v directie tpoot bureau
3
walter knoll exec v 2
4
walter knoll exec v rechthoekige tafel zitsta bureau
5
walter knoll Exec v vergadertafel 3
6
walter knoll exec v 8
7
walter knoll exec v 9
8
walter knoll exec v 6
9
walter knoll exec v 7
10
walter knoll exec v 12
11
walter knoll exec v pennenlade
12
walter knoll exec v vergadertafel
13
walter knoll exec v afmetingen
14
walter knoll Exec v vergadertafel afmetingen
15

  GARANTIE 5 JAAR

 NALEVERGARANTIE

9900

Walter Knoll Exec-V directiebureau voor de directiekamer is een collectie die bestaat uit luxe losstaande bureaus en configuraties inclusief luxe ladeblokken, sideboards en kasten. De gehele collectie is leverbaar in vele soorten luxe afwerkingen zoals Fineer, massief hout, Linoleum en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om het directiemeubel te bestellen als een in hoogte verstelbaar bureau zodat u zittend en staand werken kunt afwisselen. Het bureau is leverbaar met de belangrijkste accessoires zoals een kabelgoot en andere kabelmanagement benodigdheden. Ook is de Exec-V te bestellen in een bijpassende vergadertafel variant voor uw vergaderkamer. 

 

walter knoll exec-v details

De standaard hoogte van het bureau is 74 centimeter, wanneer u kiest voor een in hoogte verstelbare variant dan is de hoogte in te stellen van 74 tot 118 centimeter. De diepte van het bureau is 100 centimeter en u kunt kiezen tussen de lentematen 225 of 250 centimeter.

Het onderstel betreft een T-poot die standaard uitgevoerd is in geanodiseerd aluminium. Optioneel en tegen een meerprijs kunt u het onderstel laten leveren in een hoogglans verchroomd of een verchroomd spiegelplaat onderstel.

Het blad is te bestellen in een dikte van 28 millimeter MDF met een schuine rand of in een 40 millimeter MDF met een rechte rand. De afwerking kan geleverd worden in een lakkleur, Fineer, Linoleum, Massief hout of Fenix uitvoering. Qua kabelmanagement is het bureau voorzien van geïntegreerde stopcontacten in de kabelgoot die een stroomkabel heeft van 120 centimeter. Eventueel is een langere kabel van 400 centimeter tegen een meerprijs ook mogelijk. De bijbehorende ladeblokken, kasten en sideboards zijn allemaal greeploos en voorzien van een touch mechanisme. Exec-V is ook leverbaar als bijpassende vergadertafel.

 

WALTER KNOLL EXEC-V PRIJS
Walter Knoll Exec-V prijs is € 9.990,-
+31 (0)20 280 1100 als u meer informatie wilt over de Walter Knoll Exec-V