Zit-Sta directie werkplek Renz Pace

Renz Pace Renz Pace
directie werkplek wangpoten
1
directie werkplek hout
2
zitsta directiebureau
3
werkplek luxe segment
4
renz pace bureau
5
renz pace tafel
6
Renz meubelen kleuren
7
Renz Pace afmetingen
8

Zit-Sta directie werkplek Renz Pace zorgt er niet alleen voor dat uw lichaam ergonomisch op de beste manier ondersteunt wordt, ook bevordert het afwisselen tussen zittend en staand werken de creativiteit en productiviteit mentaal. De Pace is elektrisch verstelbaar van 74 tot 114 centimeter en heeft een frame met een vaste en ingestelde hoogte is 73 of 75 cm hoog. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

directie werkplek PACE kenmerken

Directie werkplek Pace is kenmerkend door zijn verfijnde details. Het blad lijkt bijvoorbeeld te zweven op het onderstel en er is gezorgd voor maximale beenruimte. Ook aan de ordening van uw kabels is gedacht, de Pace is namelijk voorzijn van gefacetteerde zijpanelen die uw kabels netjes verbergen.

 

KLEUREN en materialen DIRECTIE bureau

Kleuren en materialen voor uw directie bureau zijn net zo belangrijk als de functionele eigenschappen. Renz staat bekend om zijn hoog kwalitatieve materialen en dat is voor de Pace niet anders. Het werkblad is gemaakt van 31 mm dik MDF-kern met geprofileerde randen en een 13 mm dikke, schuin aflopende (hoek van 13 °) fineerrand (antraciet gelakt). Het blad is leverbaar in Eiken zwart, mat, gerookt, Kersen, Walnoot, Zebrano of in Peer Walnoot of Zebrano.

 

ACCESSOIRES directie werkplek

Accessoires directie werkplek met betrekking tot de Pace zijn bijvoorbeeld een kabelstrip, een afsluitbaar compartiment  voor uw laptop, een lederen inleg in het blad en bijbehorende dressoirs en ladekasten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

RENZ PACE PRIJS
Renz Pace prijs is € 6.500,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Pace