Narbutas Zedo werkplekken

Narbutas Zedo Narbutas Zedo
zedo bureau narbutas
1
team werkplek zedo
2
vergadertafel zedo narbutas
3
zedo narbutas
4
narbutas zedo detail
5
pennenlade bureau zedo
6
narbutas zedo vergadertafel
7
zedo tafel narbutas
8
narbutas zedo afmetingen
9

400

  Garantie 2 jaar

Narbutas Zedo werkplekken collectie combineert meerdere behoeften binnen de hedendaagse werkomgevingen. Denk hierbij aan flexibiliteit, huiselijk, akoestisch dempend en natuurlijk ergonomie. Deze werkplek meubelen zijn geheel configureerbaar met diverse aan- en opbouwelementen zodat men staand en zittend kan werken, elektra- en kabelmanagement kan op een bijzonder fraaie manier worden geïntegreerd, akoestische bureauschermen kunnen worden geplaatst en ook aan slimme opbergruimte is gedacht. Van enkele werkplek tot team werkplek en vergaderopstellingen. Kenmerkend door zijn ronde buismetalen frame en kleurrijke opties, bel ons voor advies. 

 

materialen vormen kleuren zedo narbutas

Gemaakt van een metalen frame en voorzien van een metalen Ø40 mm buisframe onderstel die beide kunnen worden gepoedercoat in meerdere kleuren. Het blad is gemaakt van 18 mm Melamine die is voorzien van een ABS rand. Het bureau is leverbaar in rechthoekige vorm, de vergadertafel tevens in ovaal en vierkant. Het bureauscherm is gemaakt van Petfelt, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een hoge akoestische demping.

 

zedo narbutas opties

Zedo Narbutas kan worden uitgebreid met diverse aanbouw en opbouw elementen zodat u extra werkblad ruimte heeft of zittend en staand werken af kunt wisselen. Deze elementen zijn leverbaar in verschillende vormen (zie afmetingen afbeelding). Ook kan ieder meubel worden uitgebreid met diverse elektra- en kabelmanagement opties, bekijk hiervoor de brochure. Extra opbergruimte nodig? Bekijk dan ook de bijpassende ladeblokken en pennenlades. 

 

NARBUTAS ZEDO PRIJS
Narbutas Zedo prijs is € 400,-
0031 20 311 8396 voor meer informatie over de Narbutas Zedo