Pigreco Loop bureau van Martex

Martex Pigreco Loop Martex Pigreco Loop
pigrecoloop bureau
1
team bureau hout
2
bench bureau hout
3
duo bureau wit
4
wand werkplek
5
Martex Pigreco afmetingen
6

Pigreco Loop bureau is een collectie van werkplekken die een combinatie hebben van een mooi en stoer stalen onderstel en warm houten blad. Het blad kan worden afgewerkt in verschillende Melamine afwerkingen of vele verschillende lakkleuren. Ook het O-poot onderstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Pigreco Loop is niet alleen verkrijgbaar als rechthoekig bureau maar ook als hoekbureau, als bureau leunend aan één zijde op een ladekast, als duo bureau en als team werkplek. Kortom, voldoende keus binnen deze serie. U mag ons altijd bellen voor advies of materiaalstalen. 

 

MARTEX PIGRECO LOOP bureau materialen en afmetingen

Martex Pigreco Loop bureau heeft een blad van 30 mm dik gelaagd spaanplaat. De afwerking van dit blad is mogelijk in Melamine of lakkleur, bekijk hiervoor de brochure. Het O-poot stalen onderstel is leverbaar in titanium, wit, zwart of tevens lak. Alle werkplekken kunnen worden uitgerust met geïntegreerde elektra- en kabelmanagement. Heeft u een gehorige kantooromgeving met feel flexibele werkplekken? Kies dan voor de bijpassende akoestische bureauschermen. 

 

AFMETINGEN PIGRECO LOOP bureau

Afmetingen diepte: 80 cm, indien u voor een duo opstelling kiest dan kunt u ook kiezen voor 70 cm. Afmetingen breedte: 120 cm met een maximum van 200 cm. De tafelhoogte is 75 cm.

 

MARTEX PIGRECO LOOP BUREAU PRIJS
Martex Pigreco Loop prijs is € 1.200,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Martex Pigreco