Duo bureau met H of wangpoot

Halden Duo bureau Halden Duo bureau
Bureau duo zitsta
1
Halden bench duo
2
Halden bench zitsta
3
Duo bureau Halden
4
Halden bench zit sta
5
Halden 5 bureauscherm
6
H bench bureau 9
7
Halden bench 11 wang
8
Duo zit sta bureau halden
9
akoestischescheidingswand2
10
Duo slinger bureau
11
Halden bench 8
12
Halden bench 7
13
Bediening zista
14
kabelaorta afmetingen
15

1480

 Voorraad

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Deze elektrische of slinger verstelbare duo - werkplek is in hoogte verstelbaar van 62 tot 90 cm of van 64 tot 130 cm. Elektrisch hoogte verstelbaar zit sta bureau 68 tot 118 cm of 64 tot 130 cm. Dit bureau is zelfs in breedte instelbaar om dat de kabelbak en de beam uitschuifbaar zijn, waardoor er in vele breedte maten geleverd kan worden van 120 cm tot zelfs 260 cm breed. U kunt de opstelling gemakkelijk achteraf ombouwen naar een andere afmeting.

De bureau werkbladen zijn uitgevoerd in HPL, multiplex of een melamine, er zijn vele bladkleuren standaard mogelijk, naast de standaard kleuren leveren wij vaak maatwerk en waarbij iedere kleur mogelijk.

U kunt de ergonomische werkplekken aanvullen met de volgende opties:
Een in breedte verstelbare kabelbak Aorta met afdekkappen voor goed kabelmanagement.
Een akoestisch bureauwandje in stof of staal, deze kan worden gemonteerd op het onderstel waardoor hij een vaste hoogte houdt, ideaal voor de individuele hoogte instelling van de werkbladen en tevens voor de akoestiek op kantoor een echte 'must have'.

De stalen poten hebben een afmeting van 8 x 8 cm. De stalen wangen zijn 98 of 168 cm breed. De hoogte verstelling met is met slinger. De slinger is inschuifbaar onder het blad, per om wenteling is de verstelling 5 mm. U kunt ook kiezen voor een speedslinger waarbij er per omwenteling een verstelling is van 4 cm.

Optioneel is er een stalenwang poot leverbaar. Indien er een kast tegen de werkplekopstelling aan staat is er geen wangpoot nodig om het fraai af te werken, in dit geval kunt u er ook voor kiezen om aan een zijde een H-poot te kiezen en aan de andere zijde een wang poot. Eigenlijk is een wangpoot een soort omhulsel om de h poot heen, dus die is ook later na te bestellen.

H bench duo werkplekken kantoormeubelen worden veelal gebruikt in een open werkplekstructuur waarbij de werkplekken worden gedeeld. 

Graag plaatsen wij vrijblijvend bij u een proefopstelling, vraag hiernaar.  
Bekijk hier al onze andere bureaus in de kantoormeubelen webshop.