Braco Loopy bureau

Bralco Loopy bureau Bralco Loopy bureau

PRIJSLIJST BRALCO

 VOORRAAD

  GARANTIE 2 JAAR

 NALEVERGARANTIE

800

Bralco Loopy is leverbaar als bureau en vergadertafel in diverse maten en kleuren en zelfs maatwerk is mogelijk. Het onderstel is hoogte instelbaar of leverbaar met vaste hoogte, in diverse kleuren. Vraag ons om de uitgebreide mogelijkheden. Bekijk hier de Bralco loopy vergadertafel

 

bralco loopy details

De werkbladen van de Braclo Loopy komen in diverse kleuren melamine, fineerhout, lak en glas. Onderstel wordt geleverd in zwart, wit, zilver of chroom lak. Het Bralco Loopy bureau is in leverbaar met een hoogte instelbaar onderstel of een onderstel met vaste hoogte. De diepte van de werkbladen zijn 60, 80 of 100 cm. Daarnaast zijn er zeven lengte mogelijkheden van 80, 100, 120, 140, 160, 180 of 200 cm.  De breedte van de vergadertafels zijn 80, 100, 124 cm of 164 cm. Het is mogelijk om elektrische kabelverwerking en een kabelgoot toe te voegen. Glazen bladen zijn 12 mm dik en gepolijst, gezandstraald of gelakt in verschillende kleuren.

 

Loopy bureau specificaties

Melamine bladen en hulpstukken: gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamine-harsen (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoten van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2) met massief ABS houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm straal 2 mm.

In de versies “vergadering” hebben de houten bladen met een diepte van 60 of 80 cm. gemonteerd op de portaalpoten van 124 cm of 164 cm aan de binnenkant een “borstel”-profiel om het buitenkomen van de elektrische kabels rechtstreeks op het werkblad mogelijk te maken.

In de werkbladen kunnen, na het boren van een gat, toebehoren (optional) worden ingevoerd die nuttig zijn voor de doorgang van de elektrische kabels, zoals de eenvoudige stop in ABS met een diameter van 80 mm of het verzonken aftakkingstorentje of de stekkerdoos voorzien van een deksel en een kabelgoot.

De bladen zijn bevestigd aan de nylon clips, geplaatst langs de telescopische balken van de structuur middels zelftappende schroeven en aan de metalen bussen geplaatst onder het blad. De hulpstukken zijn vastgehaakt aan de portaalpoten middels speciaal daartoe bestemde verankeringsbeugels geverfd met epoxy-poeders kleur aluminium.

Structuur: poot gemaakt met 4 getrokken stalen buizen met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 1,5 mm aan elkaar gelast en geborsteld, in de gechromeerde versie zijn de 4 stalen buizen verbonden met zwarte verbindingselementen aan 45°. In het onderstel profiel zijn de afstelbare justeer pootjes van circa 1 cm in ABS gestoken. De structuur maakt de realisatie van individuele werkplaatsen mogelijk ofwel met gemene portaalpoten.
Traverse: de poten zijn verbonden met een koppel telescopische traverse gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het aanhaken aan de portaalpoten in ABS van aluminium kleur en aan de buitenkant met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm – van 1200 tot 1800 mm – van 2000 tot 2400 mm.
De traverse staan ook de montage toe, middels draaibare nylon elementen, van de controleerbare slingermanden, gemaakt uit gechromeerd ijzer, met een perimeterdoorsnede van 6 mm en gaas aan de binnenkant van 3,5 mm voor de doorgang en de plaatsing van elektrische, telefoon- en informaticakabels. Aan de balken van de werkplaats kunnen ook diegene afkomstig van de verlengbladelementen worden vastgehaakt middels een speciale kit van elementen in bedrukte ABS. Aan de traverse kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontale rokken, frontale schermen en CPU-steunen.

Melamine rokken: zijn gemaakt uit melamine met een dikte van 18 mm (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2). Ze zijn vastgehaakt aan de telescopische balken van de structuur middels een koppel bevestigingsbeugels gemonteerd langs de verticale boorden van de rok. Metalen rokken: zijn gemaakt uit microdoorboord metalen gaas geverfd met epoxy poeder RAL 9006 aluminium, met ingestoken horizontale boorden. Schermen: gemaakt uit spaanplaten met een dikte van 18 mm bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamine-harsen (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2) met massief houten ABS afgeronde randstroken met een dikte 1 mm ofwel kunnen ze geverfd worden met polyurethaancoatings.

Als alternatief is de versie in microdoorboord weefsel beschikbaar, ondersteund door ruwe spaanplaten met een dikte van 18 mm (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2). In de versie in melamine, geverfd en in weefsel, kunnen ze uitgerust worden met profielen in geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 20 mm x diepte van 8 mm met de functie van toebehorendrager.

Bench profiel: profiel in geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 38 x 20 mm vooringesteld om geplaatst te worden tussen de schrijftafels en bevestigd te worden aan de bladen met eindstop in ABS. Is vooringesteld voor de behuizing van een schroefdraad moer waarin, in een willekeurige stand, de aluminium schermen, de vaste en draaibare schermen in methacrylaat, de lampfitting, de draaibare box UBI 40 x 40 en de vaste box UBI 80 x 40, de plank en de knikarm die het scherm PC draagt, zijn bevestigd. Verdeelwarden: panelen in spaanplaten met een dikte van 38 mm di bekleed met decoratief wit papier geïmpregneerd met melamine-harsen (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2) met massief houten ABS afgeronde randstroken met een dikte van 1 mm straal 2 mm ofwel kunnen ze geverfd worden met polyurethaancoatings.

Ze worden aan de traverse of aan de poten bevestigd met metalen beugels. Er worden 2 pootjes meegeleverd die in de hoogte kunnen afgesteld worden. Op de bovenste boord is een profiel in geanodiseerd aluminium gemonteerd met sluitstoppen in ABS. Dit profiel kan aan de zijkant uitgerust worden met instrumentenbakjes en in het bovenste gedeelte met een vast scherm in methacyrlaat of met een plank.

 

 

BRALCO LOOPY BUREAU PRIJS
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Bralco Loopy