WH_Locker kast van Wiesner Hager

Wiesner Hager wh_locker Wiesner Hager wh_locker
stijlvolle lockerkast
1
wiesner hager wh Locker kast
2
wh lockerkast wiesner hager
3
locker dressoir hoogte
4
Wiesnerhager kleuren
5
wiesner hager wh locker afmetingen
6

1100

  Garantie 2 jaar

 Nalevergarantie

WH_Locker kast van Wiesner Hager is een nieuwe lockerkast die zich onderscheid van andere lockerkasten doordat hij is voorzien van een stijlvol en wat luxer design. Hierdoor zou hij net zo goed kunnen worden ingezet als roomdivider in een open kantooromgeving. Maar naast zijn mooie en stijlvolle ontwerp is hij uiteraard ook functioneel en een extra mooi kenmerk is het feit dat de kluizen of modules als bouwstenen te configureren zijn, wat betekent dat u de kast geheel naar wens kunt samenstellen aan de hand van het gewenst aantal vakjes. Zo kunt u de kast configureren aan de hand van een groot aantal gewenste kluisjes maar ook voor een kleiner aantal is deze lockerkast een geschikte kandidaat. Tevens zijn de fronten leverbaar in verschillende soorten afwerkingen. Kies voor optionele accessoires zoals een verzonken handgreep, combinatieslot en een brievengleuf.

 

Wiesner Hager LOCKERKAST modellen en materialen 

Lockerkast WH is leverbaar in verschillende modellen en materialen. Configureer hem zelf naar keuze door verschillende modules aan elkaar te koppelen zoals open en gesloten vakken. De Melamine romp en achterzijde zijn afgewerkt met een ABS rand in de kleur antraciet. De draaideurtjes zijn 16 mm dik en zijn leverbaar in Melamine of HPL met een naadloze en vochtbestendige laserkant. De bodemplaat, het bovenpaneel en de zijpanelen zijn gemaakt van Melamine en hebben ook een tevens met ABS laserkant-band. Het onderstel is gemaakt van stalen buis pootjes van 30/30 mm, afgewerkt met een antraciet poedercoating in en hebben kunststof stelglijders die u maximaal in 10 mm kunt verstellen.

 

LOCKERKAST opties en accessoires

Lockerkast is leverbaar met greeploze push-to-open deurtjes of kies voor verzonken handgrepen of kunststof handgrepen. U kunt eventueel ook kiezen voor een cijferslot in zwart kunststof, nummering en brievengleuf in antraciet.

 

WIESNER HAGER WH_LOCKER PRIJS
Wiesner Hager WH_Locker prijs is € 1.100,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wiesner Hager WH_Locker