Wiesner Hager Float_FX kasten

Wiesner Hager Float_FX Wiesner Hager Float_FX
wiesner hager kasten
1
wiesner hager float fx kast roldeurkast
2
wiesner hager float fx kast schuifdeurkast
3
wiesner hager float fx kast draaideurkast
4
wiesner hager float fx kast ladeblok
5
floatfx antraciet
6
draaideurkastantraciet floatfx
7
hogedraaideurkast antraciet
8
hogedraaideurkast wiesner hager
9
wiesner hager float fx kast 9
10
wiesner hager float fx kast 8
11
float fx apothekerskast
12
witte schuifdeurkast met slot
13
schuifkast kantoor
14
kastenwand wiesner hager
15
apothekerskast
16
Wiesnerhager kleuren
17
wiesner hager float fx afmetingen modellen
18

Floating_FX kasten van Wiesner Hager biedt een breed assortiment aan kantoorkasten voor uw kantoorinrichting. Zo bestaat de serie uit ladekasten, een trolley en mediacontainer, een draai- of schuifdeurkast en een garderobekast. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende maten en zijn functioneel op hun eigen manier. Zo is de trolley bijvoorbeeld ook leverbaar met een werkblad zodat hij ook gebruikt kan worden als statafel zodat u zittend en staand werken afwisselen. Alle kasten zijn in te richten met bijvoorbeeld legborden en hangrekken en au afwerking kunt u kiezen tussen mooie uni kleuren Melamine en Fineer soorten. Sommige modellen kunnen worden voorzien van een decoratieve achterzijde of een achterzijde afgewerkt met stof wat zorgt voor een akoestische demping. 

 

FLOAT-FX KAST wiesner hager details 

Collectie kantoorkasten waarbij u kunt kiezen uit mooie ladeblokken, een trolley, een mediacontainer, draaideurkast, schuifdeurkast (beiden maximaal 6 orderhoogten) en garderobekast. De kasten zijn voorzien van een romp bestaande uit: zijkanten, boven- en onderkant, legborden, scheidingsschot en werkblad: 19 mm, een achterwand: 8 mm en al deze onderdelen zijn leverbaar in een Melamine of Beuken, Eiken of Ahorn fineer. 

Qua indeling kunt u kiezen voor legborden, laden en hangmapframes. De trolley of media rolcontainer zijn voorzien van  een verticale roldeur (polypropyleen met matzilvere coating), lamellendikte 12 mm, lamellenbreedte 30 mm, beugelgreep van aluminium en wielen.

Onderstel en poten: Wieldrager staal, dikte 3 mm, met telkens 2 wielopnames, verzinkt. Geïntegreerde 4- zijdige hoekbescherming van zwart Polyethyleen. Wielen: 4 dubbele zachte wielen, kunststof, met rem, Ø 75 mm, hoogte 90 mm. 

Voorzien van een centraal sluitingssysteem met 20 verschillende sluitingen.

 

WIESNER HAGER FLOAT_FX PRIJS
Wiesner Hager Float_FX prijs is € 400,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wiesner Hager Float_FX kasten