Wilkhahn Neos bureaustoel

Wilkhahn Neos Wilkhahn Neos
Wilkhahn neos bureaustoel blauw
1
wilkhahn neos 3
2
Wilkhahn neos bureaustoel groen
3
Wilkhahn neos bureaustoel netweave
4
Wilkhahn neos bureaustoel
5
wilkhahn neos vergaderstoel 4
6
Wilkhahn neos slede leer
7
Wilkhahn neos slede stapelbaar
8
Wilkhahn neos slede zwart
9
Wilkhahn neos slede wit
10
Wilkhahn neos bureaustoel sfeer
11
Wilkhahn neos bureaustoel 2
12
Neos kassastoel baliestoel
13
Wilkhahn neos slede rood
14
wilkhahn Neos Vergaderstoel
15
Wilkhahn Neos vergaderstoel afmetingen
16
Wilkhahn Neos 14
17

640

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Wilkhahn Neos bureaustoel is een ergonomische bureaustoel en voldoet aan de NPR 1813 norm, kwaliteit voor in elke kantoorinrichting.
De witte bureaustoel Neos is ook leverbaar in het zwart en bevindt zich absoluut in de top van kwaliteit kantoormeubelen, is makkelijk te bedienen voor iedereen, voldoet aan de strenge arbo norm NPR 1813 norm en is daarmee dus verantwoord ite gebruiken op elke ergonomische werkplek.
Bekijk onze andere ergonomische bureaustoelen.

 

Wilkhahn neos chair details

Wilkhahn Neos chair is qua breedte, diepte, zit- en rughoogte instelbaar, is draaibaar, heeft 3-D armleggers en beschikt over een synchroonmechaniek die naar lichaamsgewicht instelbaar is. Het 5-teens kruisvoet onderstel is leverbaar in grijs-zwart kunststof, aluminium gepolijst, hoogglanzend gepolijst of glanzend verchroomd en met wielen voor de zachte of harde vloer. Deze bureaustoel kan besteld worden als stoel met een gestoffeerde rug of met een membraan stoffering, leverbaar in de kleuren zwart, wit en licht grijs. De rugleuning is voorzien van een grijs-zwart of witte kunststof achterkant. Neos bureaustoelen voldoen aan de NPR 1813 en 1335 norm. Daarnaast voldoet de Neos ook aan de alle ecologische normen. Wilkhahn Neos chair is ook te bestellen als bijpassende stapelbare vergaderstoel.

 

WILKHAHN NEOS PRIJS
Wilkhahn Neos prijs is € 640,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wilkhahn Neos