Wiesner Hager Poi bureaustoel

Wiesner Hager Poi Wiesner Hager Poi
wiesner hager poi directiestoel
1
wiesner hager poi 5
2
wiesner hager poi netweave bureaustoel
3
wiesner hager poi 3
4
wiesner hager poi wielen
5
wiesner hager poi
6
wiesner hager poi 9
7
wiesner hager poi directiestoel hogerug vergaderstoel hoofdsteun
8
wiesner hager poi vergaderstoel 2 kruisvoet
9
wiesner hager poi vergaderstoel
10
wiesner hager poi 17 slede stapelbaar
11
wiesner hager poi vergaderstoel 3
12
wiesner hager poi 6
13
wiesner hager poi 7
14
wiesner hager poi 14
15
wiesner hager poi 11
16
wiesner hager poi 10
17
wiesner hager poi 15
18
wiesner hager poi 16
19
wiesner hager poi afmetingen
20

750

  Garantie 5 jaar

 Nalevergarantie

Wiesner Hager Poi bureaustoel is een goede kantoorstoel die goed zitten op alle manieren ondersteunt en is kenmerkend door zijn moderne maar toch tijdloze ontwerp. De bureaustoel heeft alle ergonomische eigenschappen die het lichaam tijdens het werken optimaal ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare armleggers, synchroonmechanisme en een lendensteun. Tevens is de kantoorstoel voorzien van verwisselbare kussens die makkelijk te reinigen zijn en is de stoel ook te bestellen als bijpassende conferentiestoel en vergaderstoel of bezoekersstoel. Bel ons voor stofstalen of een proefstoel.

 

wiesner hager poi bureaustoel details

Het stervoet onderstel is standaard gemaakt van zwart kunststof met geremde wielen van 60 centimeter diameter doorsnede, maar kan ook geleverd worden in aluminium tegen een meerprijs. De bureaustoel is voorzien van een netweave rugleuning die leverbaar is in 4 kleuren. Het spanframe kan geleverd worden in het zwart of wit en de kussens zijn verwisselbaar en te bestellen in meerdere frisse kleuren. U kunt kiezen voor een stoel met of zonder armleggers en standaard zijn de armleggers verstelbaar in hoogte, breedte en diepte. Ook heeft de stoel een schuifzitting die versteld kan worden, een synchroonmechanisme en een lendensteun. Aan de zijkant zit een draaiknop om de veerkracht van het lichaamsgewicht aan te passen. De zithoogte kan versteld worden van 42 tot 53 centimeter, optioneel kunt u ook kiezen voor een diepere zitting (2 centimeter), 4D armleggers en een hoofdsteun.

De bijpassende vergaderstoel of conferentiestoel kan geleverd worden in een slede onderstel of een kruisvoet onderstel in gepolijst, gepoedercoat of aluminium. Het kruisvoet onderstel model is daarnaast voorzien van een terugneigmechanisme en is draaibaar. Het slede model is stapelbaar tot maximaal 4 stoelen en heeft kunststof glijders.

 

WIESNER HAGER POI PRIJS
Wiesner Hager Poi prijs is € 750,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Wiesner Hager Poi