Office chair ergonomic

Halden Ergonomic Halden Ergonomic
Office chair ergonomic
1
Office chair ergonomic 5
2
en 1335 bureaustoel 9
3
Office chair ergonomic 1
4
707bureustoel
5
Office chair ergonomic 4
6
Office chair ergonomic hoofdsteun
7
Office chair ergonomic 6
8
bureaustoel snel leverbaar
9
officechair707.
10

 VOORRAAD

  GARANTIE 5 JAAR

 NALEVERGARANTIE

320

Ergonomische bureaustoel 

Snel leverbare 707 bureaustoel verstelbaar, gestoffeerde rugleuning, een comfortabele zitting en voorzien van de NEN 1335 arbonorm.  jaar garantie en voldoet volledig aan de strenge arbo normering. 
Dit is misschien wel de meest toegepaste bureaustoel van Nederland. Vele aanbestedingen werden gewonnen met deze stoel. Tegenwoordig wordt hij veelvuldig toegepast als thuiswerkplek bureaustoel.

 

details 707 bureaustoel  

Deze in hoogte verstelbare stoel wordt standaard geleverd met een synchroon mechaniek en een schuifzitting die 6 centimeter verstelbaar is. Tevens is deze stoel in diepte verstelbaar door middel van een lende steun ter ondersteuning van de rug. De armleggers hebben een zachte brede opdek en zijn ook in hoogte, breedte en diepte instelbaar. Het onderstel is aluminium gepolijst en is voorzien van een chromen gaslift. Deze stoel heeft 5 jaar garantie. Mocht u voor bijvoorbeeld voor de directieruimten extra comfort willen of voor langer zitten dan heeft deze stoel ook nog een extra optie om een hoofdsteun toe te voegen (tegen meerprijs).

 

PRIJS ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL
Chairsupply 707 prijs is € 320,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de OfficeChair ergonomic