Milani Olite bureaustoel

Milani Olite Milani Olite
milani olite zwart overige
1
milani olite directiestoel luxe netweave bureaustoel
2
milani olite bureaustoel hogerug vergaderstoel op wielen
3
milani olite vergaderstoel kruisvoet
4
milani olite 2
5
milani olite 3
6
milani olite 4
7
milani olite afmetingen
8

Olite bureaustoel van het merk Milani kenmerkt zich door zijn mooie elegante ontwerp en is een echte design kantoorstoel die leverbaar is tegen een schappelijke prijs. Het aluminium frame straalt  klasse uit en voor een wat stoerdere look kunt u deze laten afwerken met een zwarte poedercoating. Qua stoffering kan de bureaustoel geleverd worden in stof, in Mesh of een comfortabele leder stoffering voor extra zitcomfort. Ook heeft de Olite serie een bijpassende vergaderstoel of bezoekersstoel in de collectie die te bestellen is in een variant met een stervoet onderstel op wieltjes of een kruisvoet onderstel. Alle stoelen zijn in hoogte verstelbaar en hebben een kantelmechanisme. Vraag ons naar gratis stofstalen.

 

MILANI OLITE bureaustoel informatie

Collectie bestaande uit een bureaustoel en bijpassende vergaderstoel. Voorzien van een gepolijst aluminium frame die eventueel ook afgewerkt kan worden met een mat zwarte poedercoating.

Stervoet onderstel op wieltjes met rem, eventueel andere wieltjes voor speciale vloeren zijn op aanvraag en tegen meerprijs. De bijpassende vergaderstoel is ook leverbaar met een kruisvoet onderstel op glijders.

Stoffering mogelijk in stof, Mesh of leder. 

Hoogte verstelbaar (zie afbeelding afmetingen) en en voorzien van een kantelmechanisme.

 

MILANI OLITE PRIJS
Milani Olite bureaustoel prijs is € 900,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Milani Olite