Controller 24uurs stoel

Halden Controller stoel Halden Controller stoel
24uurs bureaustoel
1
xxl stoel hoofdsteun
2
24 uurs bureaustoel
3
controllerstoel stof
4
zwarte controller stoel
5
xxl bureaustoel
6
controller stoel kleuren
7
controller stoel leren stoffen
8

  GARANTIE 5 JAAR

1550

Controller 24uurs stoel is speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld de controlekamer, waar de stoel zeer intensief (24/7) gebruikt wordt. Dit uit zich in een zwaardere mechaniek en een grotere stervoet voor optimale stabiliteit. Ook is deze stoel voorzien van een extra hoge slijtvaste stoffering en de belangrijkste ergonomische functies zoals een opblaasbare lendensteun die ervoor zorgt dat nek- en rugklachten voorkomen worden. Deze variant is verkrijgbaar in een stoffen, stof/leer of geheel leren uitvoering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

CONTROLLER stoel 24 uurs stoel eigenschappen

Controller stoel of 24uurs stoel is een stoel die geschikt is voor 24/7 werkzaamheden zoals in een controlekamer. De stoel is voorzien van een extra zwaar en robuust mechaniek en een opblaasbare lendensteun. Ook heeft deze variant in hoogte verstelbare Tip-Up armleuningen, kantelbare zitting, een zitdiepte verstelling, in hoogte en diepte verstelbare hoofdsteun en een kantel mechaniek met gewichtsregeling. Hij heeft een aluminium stervoet onderstel en kan tot een maximum van 200 kg belast worden. 

Optioneel kunt u tevens kiezen voor een lagere of hogere gaslift, een chromen kledinghanger, zachte wielen voor een harde ondergrond en een hygiënische hoes voor de hoofdsteun.

 

CONTROLLER STOEL PRIJS
Controller stoel prijs is € 1.550,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Halden Controller stoel