In Zee Desk akoestisch bureauscherm

In Zee Desk Desk
In Zee Desk 2
1
In Zee Desk 6
2
in zee desk 7
3
in zee desk 8
4
In Zee Desk 3
5
In Zee Desk 1
6
in zee desk 9
7
In Zee Desk 4 bureauscherm
8
pet felt kleuren
9
kleur pet felt
10
in zee meubelen akoestische waarde 2
11
in zee desk afmetingen
12

In Zee Desk akoestisch bureauscherm is een scherm die populair is binnen de projectinrichting en kantoorinrichting. Binnen een callcentre, op de werkvloer of openbare ruimte wordt dit scherm al veel toegepast. Het akoestische scherm monteert u gemakkelijk met twee universele klemmen aan het bureau of u kiest voor de variant op poten. Het scherm is hierdoor dus gemakkelijk te verplaatsen en garandeert ook nog eens een hoge akoestische absorptie waarde van αw=0,95. Bestel het scherm in een uni kleur of in een print stoffering en pas hem op die manier geheel aan aan uw kantoor. Wij denken graag met u mee, geven u gratis advies en vertellen u graag over onze aantrekkelijke projectprijzen.

 

IN ZEE DESK informatie

  • Het akoestische scherm is makkelijk te monteren
  • Ook leverbaar als scherm op pootjes
  • De dikte is 50 mm en is gemaakt van aluminium
  • De kopse kanten zijn geanodiseerd en kunnen worden afgewerkt in wit, grijs of zwart (optioneel tegen een meerprijs eventueel ook in een poedercoating)
  • Stoffering: Vilt Petfelt,Trevira of kies voor een print stoffering uit de Kvadrat, Camira of Gabriel stoffen collectie
  • De akoestische vulling betreft polyester wol (optioneel ook eventueel te leveren met een andere vulling zoals schapenwol)
  • Voorzien van de NEN-EN 13501-1 brandnormering uit 2002 met brandklasse B, rookgetal S1 en een drupgetal van D0

 

IN ZEE DESK PRIJS
In Zee Desk prijs is € 400,-
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de In Zee Desk