Sticks ruimteverdeler Extremis

Extremis Sticks Extremis Sticks
ruimteverdeler gebogen
1
roomdivider voor kantoor
2
glasvezel roomdivider
3
kunststof ruimteverdeler
4
extremis sticks
5
ruimteverdeler voor buiten
6
roomdivider led verlichting
7

Sticks ruimteverdeler van het merk Extremis zijn mooie roomdividers gemaakt van glasvezel. In tegenstelling tot vele roomdividers die de ruimte vaak afgesloten doen ogen, zorgen deze objecten juist voor een verdeling maar op een luchtige manier zonder dat dit ten koste gaat van de privacy. Een unieke eigenschap aan deze Sticks is het feit dat ze ook voor buiten gebruikt kunnen worden en eventueel leverbaar zijn met geïntegreerde LED verlichting.

 

extremis sticks GEBOGEN

Extremis Sticks gebogen creëren een speelser uiterlijk in de ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in een gebogen hoek van 15 of 30 graden en hiermee kunt u geheel zelf diverse grootte cirkels of ronde vormen creëren. Bekijk de brochure.

 

STICKS RECHThoekig

Sticks rechthoekig of vierkant zijn ook weer leverbaar zijn in verschillende afmetingen en kunnen prima gecombineerd worden met de gebogen varianten. Of u nou kiest voor een rechte lijn, een hoek, een halve of hele cirkel, u bepaalt zelf uw eigen vormgeving!

 

ROOMDIVIDER MET LED VERLICHTING

Roomdivider met LED verlichting creëert een sfeervolle ruimteverdeling en verrassende lichteffecten in een hoek van 25 graden door de opstaande glasvezel sticks.

 

STICKS MATERIALEN AFMETINGEN

De sokkels van de Sticks zijn verkrijgbaar in Rubber (ook geschikt voor buiten), Hout met natuurkleur of Hout donker geolied. De stokken zelf zijn gemaakt van glasvezel en leverbaar in de standaard kleuren groen, zwart, wit, of houtkleur. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Afmetingen sokkel: 30 of 60 cm breed x 30 cm diepte, afmetingen Sticks: 120-150 of 180 cm hoogte.

 

EXTREMIS STICKS PRIJS
Extremis Sticks prijs is € 460,-
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Extremis Sticks