Bachmann Twist inbouwstekkerblok

Bachmann Twist Bachmann Twist
Bachmann twist 1
1
Twist inbouwstekker
2
Bachmann twist 3
3
Bachmann twist 7
4
Bachmann Twist afmetingen
5
Bachmann twist 8
6

Bachmann Twist inbouwstekkerblok is een nieuw design inbouw elektrificatie voor vrijwel elke kantoorruimte. De Twist van Bachmann heeft een compact design en lage installatiediepte waardoor de Twist makkelijk en goed te integreren is in bijvoorbeeld een vergadertafel. De Twist is uit te voeren met een dubbele 230V stoomvoorziening of andere mogelijke keystones zoals data of USB. Stroom en keystones zijn elegant weggewerkt achter een draaischrijf. De schijf is gemakelijk te draaien middels een drukknop om zo de toegang te krijgen tot de keystones / stroom. De Twist heeft meerdere gerenommeerde design prijzen gewonnen, inclusief the Good Design Award, the Red Dot Product Design Award.
Bekijk hier de Twist montagehandleiding

 

Twist productinformatie

De inbouwmodule is zeer gemakkelijk te monteren, de boormaat is 105 mm en inbouwdiepte 40 mm en
zeer geschikt om toe te passen in een bureau of vergadertafel. Hoogte 42,5 cm  rond 11,5 cm, meegeleverde stroomkabel is 2 meter lang en kan worden uitgevoerd met een standaard 230 v stekker of een GST18 Wieland stekker voor in kantoorinrichting. 
De garantie van Bachmann Twist 931.100 is 1 jaar. De twist betreft de volgende ingangen: VGA + audio, hdmi, utp en usb. U kunt dit item bestellen in de kleuren; Rvs look, Mat chroom, Zwart RAL 9005 en wit poedercoating.