Bralco Take off

Bralco Take off Bralco Take off
Bralco Takeoff
1
hoekbureau ladeblok
2
Bralco Takeoff 2
3
Bralco Takeoff 3
4
Bralco Takeoff 4
5
Bralco Takeoff 5
6
Bralco Takeoff rechthoekige tafel
7
Bralco Takeoff 7
8
Bralco Takeoff 8
9
Bralco Takeoff bench team tafel
10
Bralco Takeoff 12
11
bralco take off te am tafel
12
Bralco Takeoff duo apothekerskast
13
Bralco Takeoff 13
14
Bralco Takeoff afmetingen
15

500

 BRALCO PRIJSLIJST

 TAKE OFF BROCHURE

 BRALCO KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Bralco TakeOff bureau is het nieuwe ontwerp voor kantoormeubelen anno 2018. Het Italiaanse meubelmerk Bralco is altijd op zoek naar de beste innovatieve oplossing voor kantoorinrichting. Het TakeOff bureau is een sterke keuze indien u een operatieve kantoor werkplekomgeving wilt creëren. 
Bekijk hier al onze bureaus in de kantoormeubelen webshop.

Bralco TAKE OFF country

Het take off country bureau en het gewone bureau zijn leverbaar in de volgende lengtes 140, 160, 180 of 200 cm, de breedte keuzemaat is 80 cm of 100 cm.
Take off country is voorzien van melamine poten in een hout kleur. De Bralco take off voldoet aan de ISO 9001 en de ISO 14001 normen. Het bijpassende en zeer uitgebreide kastenprogramma bestaat uit ladeblokken, draaideurkasten en apothekerskasten, alleen uitgevoerd in melamine waar bij zeer veel kleur keuzes zijn.

Bureau en vergadertafels
Werkbladen in fineerhout zijn gemaakt van spaanplaat met een dikte van 18 mm (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2) aan beide kanten bekleed met hout fineer met een dikte van 0,6 mm, de rand afwerking is herlijst met een massief houten rand met een dikte van 2 mm. 

De glazen werkbladen voor op bijvoorbeeld directiebureau's en vergadertafels zijn uitgevoerd in veiligheidsglas met een dikte van 12 mm. De randen zijn afgeschuind en gepolijst. Het glazen werkblad steunt op onderstel verbonden door zuignappen.

Bovenste dwarsbalk met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 2 mm.
Hellende poten met circa 9° met een doorsnede van 70 x 20 mm en een dikte van 2 mm.
Het onderstel van Take Off is voorzien van justeerdoppen met een hoogte verstelling van circa 1 cm. 

De balken van het onderstel

De poten zijn verbonden met een koppel telescopische balken gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het monteren aan de portaalpoten in ABS  aluminium kleur en aan de buitenzijde met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm – van 1200 tot 1800 mm – van 2000 tot 2400 mm. De balken worden gemonteerd middels draaibare nylon elementen. Aan de balken kunnen ook de koppelblad elementen worden vastgehaakt. Aan de balken kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontpanelen, bureauschermen en CPU-steunen.

Ladenblokken, servicemodulen en dressoirs
Structuur uit spaanplaat met een dikte van 18 mm (gewicht 620Kg/mc. klasse E1 met een laag gehalte aan formaldehyde, brandbestendigheid klasse 2 volgens de ISO normen), uitwendig bekleed met zwart decoratief papier doordrongen met melamine hars.
Bijkomende zijkanten en tops en vervaardigd uit spaanplaat dikte 12mm, gewicht 620Kg/mc. Klasse E1 met een laag gehalte aan formaldehyde, brandbestendigheid klasse 2 volgens de ISO normen, aan beide zijden bekleed met + neerhout dikte 0,6 mm. Boorden rondom in hout dikte 1 mm met straal mm 2. 

De fronten van de lade zijn uit fineerhout en geverfd, met verchroomde kunststof handvatten; het slot met 2 sleutels is van het type Yale met vouwbare sleutel. Standaard voorzien van antikantelsysteem.

De laden met aangebrachte metalen geleiders, voorzien van een kogelwagen die een anticorrosiebehandeling, zijn vervaardigd uit gebogen metalen staalplaten met dikte 8/10 en geverfd met epoxy-poeders. Gepaste boringen langs de zijkanten staan het toe, op aanvraag, toebehoren te bevestigen, zoals horizontale en dwarse scheidingsstukken.

De ladeblokken met 3 laden zijn uitgerust met wieltjes met diameter 6 cm waarvan 2 met rem. Bij de opbergruimtes heeft het 5de wiel een antikantelfunctie en kunnen de metalen geleiders van de lade helemaal uitgetrokken worden. Het frame gemaakt van metaal, is geschikt voor het gebruik van archiefmappen formaat 33 x 39 cm. Het optionele bakje voor het schrijfwaren, uit abs, kan in het eerste deurtje geplaatst worden. 

Lederen fronten en deurtjes: De fronten en deurtjes zijn ook in lederen versie beschikbaar. Vervaardigd uit spaanplaat dikte 18mm en aan beide zijden bekleed met een plaat uit ledervezelstof met dikte 1,4 mm. De fronten en deurtjes zijn volledig afgeboord met nylon naden in contrasterende kleuren.

 

BRALCO TAKE OFF PRIJS
Bralco Take Off prijs is € 500,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Bralco Take Off bureau