Comforto bureaustoelen | Haworth
 

Comforto bureaustoel

Bureaustoel, standaard rugleuning, met en zonder armleggers, rugleuning v.v. standaard netweave bekleding, zitting volledig bekleed, zithoogteverstelling d.m.v. comforto gaslift.
De bureaustoelen zijn standaard voorzien van een automatische tegendrukinstelling die indien nodig door de gebruiker kan worden ingesteld.
Zitdiepteinstelling (afhankelijk van het model) of zitneigverstelling zijn optioneel leverbaar. Voor de bekleding van alle modellen kunt u kiezen voor Comfort schuim of brandwerend schuim.

Armleggers:
Afhankelijk van het modelnummer.
Standaard armleggers met PUR armopdek, niet verstelbaar.
4D armleggers, PUR armopdek, verstelbaar in hoogte, diepte, breedte en zijwaarts.
De NPR 1813 uitvoering heeft armleggers die extra smal en breed ingesteld kunnen worden. De NPR uitvoering dient tevens te worden voorzien van een zitneiginstelling om aan de strenge arbonorm te voldoen.

Rugframe:
Het rugframe, de armleggers en alle kunststofonderdelen zijn standaard leverbaar in zwart of smoke. Alle rugleuningen zijn v.v. een asymmetrische lumbaalverstelling in hoogte en in diepte.

Onderstel:
Het 5-teens onderstel is standaard leverbaar in aluminium, het aluminium onderstel is optioneel leverbaar in zwart of wit hoogglans, gepolijst aluminium of in chroom (s.v.p. bij de Haworth bestelling op te geven). De Comforto wielen t.b.v. het aluminium onderstel hebben standaard een diameter van 60 mm. De laterale delen bij de zitting en rugleuning zijn in dezelfde uitvoering als de individuele kleur van het onderstel. Uitzondering: wanneer de rugleuning in smoke is uitgevoerd zullen de zichtbare frame delen aan de zijkant van de zitting en rugleuning ook in smoke worden uitgevoerd.

De AIR-GO-PUR zitting is in beide varianten opdek en tegen een meerprijs leverbaar.

Netweave rugleuning:
De netweave rugleuning is standaard leverbaar in collectie 40 (12 kleuren).

Stof van de klant:
Op ingezonden stoffen en leder verlenen wij geen garantie. De verwerking geschiedt volgens Comforto prijsgroep F1, resp. prijsgroep F4 bij leder. De aangegeven benodigde stofhoeveelheid geldt bij een stofbreedte van 140 cm.

Bezoekers- en vergaderstoel:
De bezoekers- en vergaderstoel is standaard v.v. glijders. Draaibaar, vaste rugleuning en zonder lumbaalverstelling. Het verdere materiaal is uitvoerbaar volgens de optie lijst afhankelijk van het individuele haworth model.

Voor het gebruik op harde ondergrond (bijv. parket of steen) adviseren wij speciale wielen resp. glijders (s.v.p. bij de bestelling op te geven).