Zeno Protect schoonloopmat

Zeno Protect Schoonloopmat Schoonloopmat
schoonloop mat zeno protect
1
schoonloopmat grijs
2
schoonloopzone zeno protect
3
zenoprotect schoonloopmat
4
zeno protect star
5
zeno protect extreme
6
zeno protect schoonloopmat kleuren
7

Zeno Protect schoonloopmat is speciaal geproduceerd voor intensief belopen ruimtes. Hij houdt de kritische bevuilde gebieden schoon, zoals bijvoorbeeld de  overgangen van vuile naar een schone omgeving zoals tussen fabrieksruimte, kantoren of keukens. Het merk heeft verschillende varianten die zowel vuil als vocht opnemen, een anti-slip hebben, brandveilig zijn en creëren ook een betere akoestiek door de geluidsabsorptie. 

 

ZENO PROTECT SCHOONLOOPMAT varianten eigenschappen

Zeno Protect schoonloopmat is verkrijgbaar in verschillende varianten. Allen zijn ze geschikt voor ruimtes van medium tot extra zwaar intensief gebruik. Ook zijn ze allen vocht bestendig, akoestisch dempend, voorzien van een anti-slip en brandveilig

In rollen van 25 meter lengte bij 2 meter breedte (Excellence collectie). Afsnijdingen in de breedte van een rol zijn mogelijk.

 

schoonloopmatten ZENO PROTECT

Schoonloopmatten van Zeno Protect zijn leverbaar in de uitvoeringen; Excellence, Super, Sprint, Star en Extreme. Ze verschillen onderling van intensiteit en materiaalgebruik. Van medium intensiteit tot extreem geborsteld materiaal voor extra zware belasting. 

 

ZENO PROTECT SCHOONLOOPMAT PRIJS
Zeno Protect Schoonloopmat prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Zeno Protect schoonloopmat