Hemp Fine in de showroom Amsterdam

Vepa Hemp Fine Hemp Fine
Hemp Vepa
1
Vepa Hemp
2
hemp stoel gestoffeerd
3
biologische kuipstoel
4
hemp barkruk
5
barkrukhemp vepa
6
duurzame stoel hemp
7
vepa hemp afmetingen
8

Hemp stoel Vepa Fine van Vepa meubelen is een stoel gemaakt van Hennep. Hemp Fine is namelijk volledig gemaakt van duurzaam, biologisch, plantaardig en ook CO2 opnemend materiaal. Het Hennep materiaal zijn vezels die ontstaan zijn uit de reststroom van Hennepverwerking waarbij er geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen tijdens de oogst zijn toegepast. Hierdoor neemt het materiaal dus enkel CO2 op in plaats van dat het CO2 uitstoot en daarmee heeft de stoel dus een negatieve CO2-uitstoot afdruk. Geheel recyclebaar en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen! Bekijk hem in onze showroom in Amsterdam.

 

HEMP FINE stoel en barkruk

Hemp Fine is eem kuipstoel, met of zonder armleuningen en als bijpassende barkruk die leverbaar is met twee verschillende onderstellen. Ook kunt u kiezen voor een zitkussen voor extra zacht zitcomfort. Het metalen onderstel van de stoelen is afgewerkt met een Epoxy lak.

 

VEPA HEMP FINE product eigenschappen

Vepa Hemp Fine product eigenschappen: stapelbaar, de kuip is gemaakt van 100% plantaardige materialen zoals Hennep en plantaardige hars, de kuip van de stoel is afgewerkt met lijnolie. Het metalen onderstel is afgewerkt met een Epoxy lak, hierbij kunt u kiezen uit “Epoxy en lak - Kerncollectie” en “Epoxy en lak - Trendcollectie", bekijk hiervoor de kleurenbrochure. De zithoogte van de stoel is: 45,5 cm, de zithoogte van de barkruk is: 89 cm.

 

VEPA HEMP FINE STOEL PRIJS
Vepa Hemp Fine stoel prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
0031 20 311 8396 voor meer informatie over de Vepa Hemp Fine