Vepa Felt

Vepa Felt Felt
vepa felt slede
1
vepa felt kuipstoel
2
vepa felt 18 4-poot
3
petfelt stoel
4
vepa felt houtstoel
5
vepa felt 14 hout
6
vepa felt 12
7
vepa felt 4
8
vepa felt 3
9
vepa felt 15
10
vepa felt 7
11
vepa felt 6
12
vepa felt 19
13
vepa felt 8
14
vepa felt 13
15
vepa felt 11
16
vepa felt 9
17
vepa felt 10
18
vergadertafel zwart onderstel
19
vepa felt kleuren
20
Felt stoel afmetingen
21

Felt vergaderstoel van Vepa meubelen is een bijzondere en duurzame bezoekersstoel want deze stoel is gemaakt van PET flessen, is dus gerecycled en weer recyclebaar. De bijzondere comfortabele kuip en de 4 verschillende soorten onderstellen maakt deze vergaderstoel een fijne stoel om mee te werken binnen elke kantoorruimte of andere projectinrichting. Een draad frame slede vergaderstoel zal goed passen binnen bijvoorbeeld een modernere vergaderkamer, een houten vergaderstoel zal goed passen binnen een directiekamer. Kies voor de variant met een zitkussen voor nog meer comfort en voor een speels effect kiest u voor de duo stoffering. Veel is mogelijk met deze recyclebare stoel, bel ons voor advies of een Felt proefstoel.

 

vepa felt vergaderstoel details

Keuze uit een slede onderstel met een buis van 22 millimeter, een draad frame onderstel gemaakt van buizen van 12 millimeter, een metalen epoxy onderstel of een houten onderstel gemaakt van beuken hout (blank gelakt of tegen een meerprijs in kleurlak of kleurbeits) met het PEFC keurmerk (verantwoordelijk bosbeheer hout). Optioneel kan het metalen onderstel ook geleverd worden in een verchroomde variant. 

Alle stoelen zijn voorzien van de daarvoor bestemde glijders, bijvoorbeeld viltglijders voor de zachte en harde ondergronden. 

Standaard is de stoffering antraciet of lichtgrijs en kunnen de varianten met zitkussens geleverd worden in vele soorten kleuren. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor duo kleuring. Vraag ons naar de opties. 

Afmetingen van de stoel zijn 61,5 x 54 x 82 centimeter (breedte x diepte x hoogte). de zithoogte is 44 centimeter, met een kussen 45,5 centimeter. 

Makkelijk schoon te maken met veel water, hierbij is het belangrijk niet te wrijven maar op de vlek te deppen. 

 

VEPA FELT PRIJS
Vepa Felt recyclebare stoel prijs is op aanvraag.
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Vepa Felt