Dynamobel BE WOOD vergaderstoel

Dynamobel BE WOOD BE WOOD
dynamobel be wood 8
1
dynamobel be wood 6 kuip
2
dynamobel be wood 7 4-poot
3
dynamobel be wood 3
4
dynamobel be wood 2 hout
5
dynamobel be wood
6
dynamobel be wood 4
7
dynamobel be wood 9 slede
8
dynamobel be wood 5 kruisvoet
9
dynamobel be wood bureaustoel 4
10
vergaderstoel op wielen
11
dynamobel be wood bureaustoel
12
dynamobel be wood lounge fauteuil
13
dynamobel be wood barkruk
14
dynamobel be wood 10
15
dynamobel be wood bureaustoel 3
16
dynamobel be wood 15
17
dynamobel be wood 14
18
dynamobel be wood 11
19
dynamobel be wood 12
20
dynamobel be wood 13
21
dynamobel be wood afmetingen
22

BE WOOD stoel van het merk Dynamobel is een collectie aan houten stoelen waarbij elk model op zijn eigen manier geschikt voor een specifieke ruimte. Zo is er een vergaderstoel met een 4-poot onderstel, slede onderstel, kruisvoet onderstel of eventueel verrijdbaar op een stervoet onderstel. Kies voor de volledig houten variant als u de stoel zou willen gebruiken als kantinestoel of restaurantstoel, kies voor de bijpassende barkruk voor in het restaurant of cafe en bestel de bijpassende lounge fauteuil voor in uw hotellobby, wachtruimte of woonkamer. Kort gezegd, u kunt elke kantoorruimte, woonruimte of andere ruimte inrichten met deze mooie en kenmerkende BE WOOD collectie. Kies daarnaast uit verschillende soorten materialen qua onderstellen en uit vele mooie stofferingen. Bel ons voor een offerte  of proefstoel.

 

DYNAMOBEL BE WOOD stoel details

BE WOOD stoelen collectie bestaat uit een  4-poots-, slede-, kruisvoet-, stervoet onderstel model, barkruk en lounge fauteuil. Het frame is gemaakt van mooi massief hout Multiplex en qua onderstel kunt u per model kiezen uit bijvoorbeeld hout of metaal of aluminium (zie brochure welke opties mogelijk zijn per model).

U kunt kiezen tussen een volledig houten variant, eventueel met stoffering, met of zonder armleuningen en de modellen met een kruisvoet onderstel en stervoet onderstel zijn tevens in hoogte verstelbaar en draaibaar.

Bekijk de brochure voor meer technische informatie.

 

DYNAMOBEL BE WOOD STOEL PRIJS
Dynamobel BE WOOD stoel prijs is van € 440,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Dynamobel BE WOOD