Kate armstoel van Dutchbone

Dutchbone Kate Dutchbone Kate
kate stoel dutchbone
1
kate armstoel dutchbone
2
kate armchair blauw
3
dutchbone kate armchair
4
dutchbone kate
5
vergaderkamer hybride
6
dutchbone kate armstoel afmetingen
7

  GARANTIE 2 JAAR

550

Kate armstoel van Dutchbone meubelen zorgt voor de hoog comfortabele zit aan tafel. Lange vergaderingen of lang tafelen, de Kate maakt het mogelijk. Dit komt met name door de extra brede zitting en het extra losse zitkussen die een schuimdichtheid heeft van 30 (optimaal comfort). De combinatie van de ijzeren poten, die tevens voorzien zijn van een unieke messing onderzijde en velvet stoffering, creëert een mooie balans tussen stoer en elegant. 

 

dutchbone kate stofkleuren en materialen

Dutchbone Kate is leverbaar in de stofkleuren zwart, koningsblauw en oud-roze. De stof bestaat voor 100% uit Polyester en heeft een fluweelachtige look. Ook is de stof voorzien van paneelstiksels en heeft een slijtvastheid van 25.000 Martindale. De kuip zelf is gemaakt van Grenen hout en bedekt met PU-schuim. De ijzeren poten zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating en de onderzijde van de pootjes zijn afgewerkt in de kleur messing en hebben kunststof dopjes.

 

AFMETINGEN DUTCHBONE KATE armstoel

Afmetingen van Dutchbone Kate armstoel; 71,5 × 63,5 × 86 cm (breedte x diepte x hoogte). De zithoogte is 49 cm en de zitdiepte is 44,5 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 66 cm.

 

DUTCHBONE KATE PRIJS
Dutchbone Kate prijs is € 550,-
Minimale afname 2 stuks.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Dutchbone Kate stoel