Dynamobel BE WOOD bureaustoel

Dynamobel BE WOOD BE WOOD
dynamobel be wood bureaustoel 4
1
vergaderstoel op wielen
2
dynamobel be wood bureaustoel
3
dynamobel be wood 5 kruisvoet
4
dynamobel be wood 9 slede
5
dynamobel be wood 8
6
dynamobel be wood 7 4-poot
7
dynamobel be wood 6 kuip
8
dynamobel be wood 3
9
dynamobel be wood 2 hout
10
dynamobel be wood
11
dynamobel be wood 4
12
dynamobel be wood lounge fauteuil
13
dynamobel be wood barkruk
14
dynamobel be wood bureaustoel 3
15
dynamobel be wood 10
16
dynamobel be wood 15
17
dynamobel be wood 14
18
dynamobel be wood 11
19
dynamobel be wood 12
20
dynamobel be wood 13
21
dynamobel be wood afmetingen
22

BE WOOD kantoorstoel van het merk Dynamobel is een model die onderdeel is van de grote collectie aan houten stoelen waarbij elk model op zijn eigen manier geschikt voor een specifieke ruimte. Zo is er een ook een bijpassende vergaderstoel met een 4-poot onderstel, slede onderstel of kruisvoet onderstel. De bureaustoel variant is in hoogte verstelbaar, verrijdbaar en draaibaar en comfortabel door de dikke stoffering. Kies daarnaast voor de bijpassende en volledig houten variant als u de stoel zou willen gebruiken als kantinestoel of restaurantstoel, kies voor de bijpassende barkruk voor in het restaurant of cafe en bestel de bijpassende lounge fauteuil voor in uw hotellobby, wachtruimte of woonkamer. Kort gezegd, u kunt elke kantoorruimte, woonruimte of andere ruimte inrichten met deze mooie en kenmerkende BE WOOD collectie. Kies daarnaast uit verschillende soorten materialen qua onderstellen en uit vele mooie stofferingen. Bel ons voor een offerte of een BE WOOD proefstoel.

 

DYNAMOBEL BE WOOD bureaustoel details

BE WOOD bureaustoel leverbaar met een kruisvoet onderstel of stervoet onderstel, op glijders of wielen. De andere stoelen uit de collectie zijn modellen leverbaar als een 4-poots-, sledestoel, barkruk en lounge fauteuil. Het frame is gemaakt van mooi massief hout Multiplex en qua onderstel kunt u per model kiezen uit bijvoorbeeld hout of metaal of aluminium (zie brochure welke opties mogelijk zijn per model).

U kunt kiezen tussen een volledig houten variant, eventueel met stoffering, met of zonder armleuningen en de modellen met een kruisvoet onderstel en stervoet onderstel zijn tevens in hoogte verstelbaar en draaibaar.

Bekijk de brochure voor meer technische informatie.

 

DYNAMOBEL BE WOOD PRIJS
Dynamobel BE WOOD stoel prijs is € 1.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Dynamobel BE WOOD