Vepa Step 1 zit-sta bureau

Vepa Step 1 Step 1
vepa step 1 1 tpoot
1
vepa step 1 2
2
vepa step 1 zitsta verstelbaar bureau
3
vepa step 1 10 team
4
vepa step 1 9
5
vepa step 1 8
6
vepa step 1 5
7
vepa step 1 4
8
vepa step 1 11
9
vepa step 1 7
10
vepa step 1 12
11
vepa step 1 rechthoekige  vergadertafel
12
vepa step 1 onderstel
13
vepa vpax kleuren
14

Step 1 bureau en Step 2 van Vepa meubelen is een zit-sta bureau die onderdeel is van een bureau programma genaamd Step. Deze bureau collectie voor kantoor is ontworpen om het werken op de werkvloer zo comfortabel mogelijk te maken en biedt daardoor alle belangrijkste ergonomische functies van een bureau tegen een goede prijs. Dit zit-sta bureau is op 3 manieren in hoogte verstelbaar en is leverbaar in meerdere soorten bladkleuren en afwerkingen. Daarnaast biedt de Step collectie diverse soorten aanbouwbladen waardoor er meerdere configuraties gemaakt kunnen worden en heeft de serie ook bijvoorbeeld een duo bureau, bench werkplek en vergadertafel in de collectie. Step bureau voldoet aan Arbo en NEN-normen en veiligheidsnormen.

 

vepa step 1 Step 2 zit-sta bureau kenmerken

Het Traverse onderstel is leverbaar in diverse soorten epoxy kleuren (zie kleuren brochure). Step 2 heeft een meer robuust onderstel en Step 1 is voorzien van een ronder onderstel en voetjes. Qua tafelbladen kunt u kiezen tussen een 12 mm volkern blad, een 25 mm HPL blad of een 25 MM Melamine blad. U kunt kiezen voor een metalen kabelgoot, verticale kabelbegeleiding en een elektrabox, deze zijn allen verkrijgbaar volgens de kleuren van de epoxy kleuren. Ook kunt u kiezen voor front, zichtpanelen en combipanelen van 18 mm melamine of 12 mm melamine. 

Het bureau is in hoogte in te stellen van 62 tot 86 centimeter op 2 manieren, u kunt hierbij kiezen uit een click systeem of een slinger hoogte verstelling, ook kunt u de hoogte instellen van 65 tot 130 centimeter door middel van een elektrische hoogte verstelling en deze is voorzien van een display. 

Qua afmetingen kunt u kiezen tussen 80 en 90 centimeter (ook wat betreft aanbouwtafels, schakelbureaus zijn al vanaf 60 centimeter diep) diepte en 80 tot 200 centimeter breed.

 De bijbehorende vergadertafels zijn leverbaar in rechthoekige en vierkante bladen en in een 4-poot onderstel, t-poot onderstel of kruisvoet onderstel.