Vepa Parq

Vepa Parq Parq
vepa parq zit sta bureau 4
1
vepa parq zit sta bureau
2
duo bureau vepa
3
vepa parq zit sta bureau
4
vepa parq zit sta bureau 3
5
vepa parq 4poot
6
vepa parq bureau
7
vepa parq 5
8
vepa parq 2
9
vepa parq verstelbaar bureau
10
vepa parq 3
11
vepa parq bureau 3
12
vepa parq bureau zitsta bureau
13
vepa parq afmetingen
14

Vepa Parq bureau werkplek is een in hoogte verstelbaar bureau die te verstellen is door middel van een elektrisch systeem als zit-sta bureau of met een slinger. Kenmerkend aan dit bureau is het feit dat het werkblad recht omhoog (dus niet naar de gebruiker toe) in hoogte wordt versteld of eventueel parallel aan een tussenwand. Op deze manier wordt er extra ruimte bespaard. Ook is er nagedacht over ruimte besparing onder het blad, het onderstel is namelijk schuin naar binnen geplaatst op een voetstuk voor extra stevigheid, hierdoor ontstaat er maximale beenruimte. U kunt dit bureau bestellen in meerdere soorten Melamine en HPL bladafwerkingen en in een enkel, duo of 4-persoons bench uitvoering. Kom langs in de showroom.

 

Vepa parq bureau specificaties

Leverbaar als enkel, duo of 4-persoons bench werkplek, in de bladsoorten Melamine of HPL van 18 of 36 millimeter en in diverse soorten lakkleuren voor het onderstel. Het onderstel is te bestellen als gelijkliggend onder het blad of als terugliggende variant.

Verstel het blad in hoogte door middel van een slinger (65 tot 85 centimeter) of door middel van een elektrisch systeem (65 tot 130 centimeter zit-sta). Optioneel kunt u voor het elektrische systeem een memory display bij bestellen.

Bladmaten leverbaar in de afmetingen: 140, 160, 180, 200 x 80 centimeter. Andere maten op aanvraag.

Optioneel tegen meerprijs bij te bestellen: CPU-houder, kabelgoot, memory display, akoestische tussenwand, kabelklem en een opbouw of inbouw contactdoos.

 

VEPA PARQ PRIJS
Vepa Parq prijs is op aanvraag.
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 als u meer informatie wilt over de Vepa Parq zit-sta bureau