Markant Scenarios directie bureau

Markant Scenarios Markant Scenarios
Markant Scenarios 1 wang
1
Markant Scenarios 8 directie
2
hoekbureau markant scenarios
3
Markant duo scenarios
4
Markant Scenarios 6
5
Markant Scenarios 2
6
Markant duo bureau
7
Markant scenarios 13
8
Markant Scenarios 10
9
Markant scearios vergadertafel
10
Markant scenarios grote rechthoekige tafel
11
Markant scenarios 5
12
Markant Scenarios afmetingen
13

Markant scenarios is een directiebureau die hoogte instelbaar is of zelfs hoogte verstelbaar door middel van een slinger. Het Markant scenarios kantoormeubelen programma is zeer uitgebreid, zo is de meubellijn voor zien van bureauopstellingen, kasten en vergadertafels. Zo kunt uniformietijd creëren in uw kantoorinrichting.

De mogelijkheden bij de standaard bureauopstellingen zijn ook zeer uitgebreid. Graag helpen wij u met het maken van een voorstel.
De productiviteit van de werknemers is belangrijk en daar hoort een functionele en fijne werkplek bij, het nieuwe werken.
De collectie Scenarios van Markant biedt hierin uitstekende mogelijkheden.
 

Markant scenarios details

De Markant Scenarios is een plug and play bureau dat vrijstaand te plaatsen is in een ruimte. Bekabeling vanuit het plafond of de vloer is mogelijk waarbij gebruik gemaakt kan worden van onzichtbare kabelkanalen om werkplekken te verbinden. Optioneel leverbaar met een gestoffeerde of glazen scheidingswand voor privacy. In hoogte verstelbaar door middel van een slinger of elektrisch van 82 - 86 cm. Het bureau kan worden voorzien van een geïntegreerde CPU-kast met rooster voor beluchting en een prullenbak. Het directiebureau werkblad is 38 mm melamine en leverbaar diverse kleuren. 

MARKANT SCENARIOS PRIJS
Markant Scenarios prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Markant Scenarios