Dynamobel Eva Room units - akoestische pods

Dynamobel Eva Room Eva Room
akoestische vergaderunit 2021
1
mobiele concentratie unit
2
2 persoons stiltewerkplek
3
2 persoons vergaderunit
4
dynamobel eva room
5
eva room dynamobel
6
geluiddempende unit
7
luxe vergaderunit
8
akoestische unit binnenzijde
9
vergaderunit datamanagement
10
eva room opties
11
dynamobel eva room afmetingen
12

Dynamobel Eva Room akoestische pod en vergaderunit is verkrijgbaar in 3 maten en te herkennen aan de unieke puntdak. Deze dakconstructie geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip van huiselijk en informeel vergaderen. De huidige kantoorruimtes vragen om een meer ontspannen omgeving waar men in alle rust en in een geluiddempende omgeving creatief en efficient kan werken. Eva Room verschilt in groottes, van 2 persoons werkplekken tot 8 persoons luxe vergaderunit die tevens allen verplaatsbaar zijn zonder dat ze gedemonteerd hoeven te worden. Maak de stiltewerkplek compleet door ze in te richten met diverse meubels zoals lage of hoge tafels, krukken, poefjes en banken. Uiteraard zijn alle units voorzien van de primaire elektra- en datamanagement.

 

eva room materialen en kleuren

Eva Room haar hoofdprofielen zijn gemaakt van Aluminium en Metaal en hebben een Epoxy Polyester coating waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren. De binnenzijde van de profielen zijn bedekt met een natuur Eiken Fineer toplaag. De verwisselbare panelen zijn leverbaar als 5+5 gelaagd glazen paneel met hoge akoestische demping of als stoffen paneel. Het plaatstaal dakpaneel is geperforeerd in verband met de luchttoevoer en heeft een 13 mm dikke kips karton plaat en 30 mm geluiddempend Pet Vilt bedekking in kleur naar keuze.

 

modellen specificaties eva room

Modellen specificaties van de Eva Room; verkrijgbaar in de maten S, M en L; 2x2, 3x3 en 4x4. Hierbij is de S geschikt voor 2 personen, de M voor 3/tot max 6 personen en de 4x4 voor ongeveer 8 personen. Alle varianten zijn standaard voorzien van een luchtventilatie systeem, LED verlichting, bewegingssensor, veiligheidsglas en geïntegreerd kabelmanagement voor uw elektra- en datamanagement. Optioneel kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een rookmelder en een whiteboard, bekijk de brochure voor de volledige extras.

 

DYNAMOBEL EVA ROOM PRIJS
Dynamobel Eva Room prijs is € 17.000,-
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Dynamobel Eva Room