Akoestische schuifdeurkast

Halden akoestische schuifdeurkast Halden akoestische schuifdeurkast
Halden akoestische schuifdeurkast 1 akoestisch
1
Halden akoestische schuifdeurkast
2
Halden akoestische schuifdeurkast 4
3
Halden 5 bureauscherm
4

  GARANTIE 2 JAAR

 NALEVERGARANTIE

1600

Akoestische schuifdeurkast voor kantoor is de ideale oplossing om het geluid te reduceren in het kantoor. Deze kast heeft een melamine romp en is leverbaar in vele kleuren, de akoestische deuren zijn van staal en leverbaar in diverse ral kleuren.    

Veel nieuwe kantoorinrichtingen zijn ontworpen met een open ruimte zonder wanden waardoor geluidreductie enorm belangrijk is geworden binnen het ontwerp voor een kantooromgeving. Er zijn vele mogelijkheden om het geluid op kantoor te verminderen, graag geven wij u een vrijblijvend advies. Het maken van een interieurontwerp of een indelingstekening kunnen wij voor u verzorgen. De akoestische kantoorkasten zijn leverbaar in de afmetingen 120 cm en 168 cm breed. De hoogtemaat is 120 cm. Andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

 

akoestische schuifdeurkast informatie

De romp is standaard uitgevoerd in melamine wit egger W1000, ook andere kleuren zijn mogelijk. De schuifdeuren zijn voorzien van een slot en gemaakt van metaal in de kleuren zwart, wit, aluminium en blank gecoat. De systeem legborden zijn gemaakt van melamine en worden standaard meegeleverd.

 

AKOESTISCHE SCHUIFDEURKAST PRIJS
Akoestische schuifdeurkast prijs is € 1.600,-
Indien u meerder kasten bestelt kunt u van ons een korting verwachten. 
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de akoestische schuifdeurkast