BMA Axia Visit Chair vergaderstoel

BMA Axia Visit Chair BMA Axia Visit Chair
Axia slede vergaderstoel visit
1
Axia visit bma stapelbaar
2
mat zwarte sledestoel
3
Bma Axia visit vergaderstoel
4

Axia Visit vergaderstoel van het merk BMA is een hoog kwalitatieve bezoekersstoel of vergaderstoel voor de vergaderkamer leverbaar als slede model en als stapelbare slede model (tot 4 stoelen). Het onderstel is leverbaar in meerdere soorten afwerkingen en qua stoffering kunt u kiezen uit diverse soorten kleuren stof. Tevens is de stoel voorzien van comfortabel armleggers met opdekstoffering. Bel ons gerust voor meer informatie of bel ons voor een gratis BMA Axia Visit proefstoel.

 

BMA AXIA visit vergaderstoel specificaties

Deze vergaderstoel met een slede onderstel is voorzien van een onderstel die geleverd kan worden in zwart gecoat, aluminium gecoat of verchroomd. De stoel is stapelbaar tot 4 stoelen en heeft armleuningen voorzien van een opdekstoffering voor extra comfort (66,5 cm hoogte armleggers). 

Stoffering leverbar in diverse soorten stof en kleuren en de stoffering van de zitting kan eenvoudig worden gedemonteerd zodat u deze kunt reinigen of vervangen.
Afmetingen: 58 x 46 x 86 centimeter (breedte x diepte x hoogte), zithoogte 46 cm.
Optioneel kunt u ook een koppelstuk bestellen om de stoelen koppelbaar te maken voor bijvoorbeeld een seminarruimte of conferentiezaal.

 

BMA AXIA VISIT STOEL PRIJS
BMA Axia Visit prijs is € 470,-
Vraag ons naar onze projectprijzen en een gratis proefstoel.
+31 ()20 280 1100 voor meer informatie over de BMA Axia Visit stoel